Anasayfa > Blog > Life is Strange Kaç Saat Sürüyor?

Life is Strange Kaç Saat Sürüyor?

Life is Strange kaç saat sürüyor? Dontnod Entertainment imzalı ve seçim temelli oyunun farklı oynanış sürelerini listeledik.

2015 yılında çıkış yapan Life is Strange oyuncuları Max Caulfield adlı genç bir öğrenciye hayat vermeye çağırıyor. Square Enix yayıncılığında geliştirilen oyun 11 farklı platform üzerinde çıkış yaptı ve Metacritic üzerinde de 8.6’lık kullanıcı skoru aldı. Peki epizodik yapısı ve seçim odaklı oynanışıyla öne çıkan Life is Strange kaç saat sürüyor?

Life is Strange Kaç Saat?

Doğrudan hikayeye odaklandığınızda Life is Strange 14 saat sürüyor. Ancak oyundaki toplanabilir eşyalara ve tüm etkileşimleri tamamlamaya zaman ayırırsanız bu süre 18 saate çıkabilir.

Bu noktada beş bölümden oluştuğunu belirtmekte fayda var. Dilerseniz tamamen ücretsiz olan ilk bölümü Steam üzerinden indirebilirsiniz. Geliştirici stüdyo Chrysalis adındaki ilk bölümü tamamen ücretsiz bir şekilde sunuyor.

Dilerseniz daha sonra diğer dört bölümün de dahil olduğu tüm sezonu satın alabilirsiniz. Eğer sadece ana hikayeye odaklanmak ve çeşitli yan etkileşimleri de gerçekleştirmek istiyorsanız 16 saatlik bir oynanış sizi bekliyor.

Oyun Hakkında

Max Caulfield ve Chloe Price’ın ilginç öyküsünü anlatan oyundan sonra bir sonraki durağınız Before the Storm oyunu olacak. İlk oyundaki olaylardan üç yıl öncesini konu alan Before the Storm’da bu sefer hayat vereceğiniz karakter ise Chloe Price.

Geçtiğimiz yıl çıkış yapan Remastered Collection ise iki oyunun grafiklerinde çeşitli iyileştirmeler sunuyor. Dolayısıyla görsel açıdan daha tatmimn edici bir deneyim arıyorsanız Remastered Collection sürümlerini tercih edebilirsiniz. Bu koleksiyonun 250,00 TL’lik fiyat etiketiyle satışta olduğunun altını çizelim.

Heavy Rain Kaç Saat Oynanış Süresine Sahip?

Serinin üçüncü halkası olan Life is Strange 2 ise oyuncuları tamamen farklı bir öyküye davet ediyor. Bu kez iki erkek kardeşin öyküsünü takip eden yapım da oyunculardan geçer not almayı başardı. Deck Nine’ın geliştirici koltuğunda oturduğu serinin en yeni halkası ise True Colors oldu.

Eylül 2021’de çıkış yapan bu oyun da serinin diğer üyeleri gibi oldukça olumlu notlar aldı. Valve’ın oyun platformunda oyunun yaklaşık 9.000 inceleme aldığını ve Çok Olumlu notunu yakaladığını da ekleyelim. True Colors’un fiyat etiketi ise 369,00 TL olarak belirlendi.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir