Anasayfa > Blog > Heavy Rain Kaç Saat Oynanış Süresine Sahip?

Heavy Rain Kaç Saat Oynanış Süresine Sahip?

Hikayesiyle pek çok oyuncuyu kendisine hayran bırakan Quantic Dream efsanesi Heavy Rain kaç saat sürmekte gelin anlatalım.

İlk olarak 2010 senesinde PlayStation 3 ve 4 için çıkış yapan Heavy Rain, aslında büyük bir yolculuğun ilk oyunuydu. Tabii ardından 2019 senesinde PC için de çıkışını yaptı ve ülkemizdeki oyuncuların da radarına girmeyi başardı. Her ne kadar eski bir oyunmuş gibi görünse de, barındırdığı derin ve tabir-i caiz ise çoktan seçmeli bir hikayesi olduğu için halen oynanmaya değer. Böyle düşünenin sadece biz olmadığımız bu yazıyı okuyor olmanızla da açıklanabilir değil mi? Gelin şimdi interaktif film dahi diyebileceğimiz bu yapımın ne kadar sürdüğü konusuna geçelim.

İnteraktif Film Ne Demek?

Heavy Rain Kaç Saat Sürüyor?

  • Eğer yapımı tüm içerikleriyle tüketmek ve sunduğu her bir unsura ulaşmak istiyorsanız oyun sizin için 21 – 22 saat sürebilir.
  • Ana senaryoyu ve yan hikayeleri tamamlamak isterseniz, bu şekilde de yapıma 12 saat kadar bir süre ayırmanız gerekecek.
  • Tabii sadece ana senaryoyu tecrübe edinmek de bir seçenek ve bu şekilde de karşımızda 10 saat süren bir oyun bulunuyor.

Eğer oyunu oynamak için zaman yaratmak istiyorsanız ya da fiyatı üzerine düşünürken kaç saatlik bir eğlence verdiği sizin için önemliyse, yukarıdaki maddelerden hangisiyle ilerleyeceğinize karar verebilirsiniz.

Video oyunları çoğunlukla oynayış türünüze göre süreleri değişebilen içeriklerdir. Fakat konu Heavy Rain gibi interaktif senaryolar barındıran işlere geldiğinde değişkenlik de belirli bir oranda azalabiliyor. Elbette bu türde de karşımıza Speedrun yapan oyuncular çıkmıyor değil. Ancak bizim paylaştığımız sürelerin genel oyuncu istatistiklerinden oluştuğunu hatırlatabiliriz.

Speedrun Nedir?

Ne kadar sürdüğünü merak ettiğiniz diğer yapımları da yorumlarda bizimle paylaşarak sonraki içeriklerimize yol gösterebilirsiniz. Kendinize iyi bakın, sağlıcakla!

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir