Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us Airship Güncellemesi Oyuna Eklendi

Among Us Airship Güncellemesi Oyuna Eklendi

Geçtiğimiz ayların en çok ses getiren ve büyük popülerliğe ulaşan yapımı Among Us Airship isimli yeni haritasına ve güncellemesine kavuştu.

2020’nin en büyük ses getiren yapımlarından Among Us’a yeni güncellemelerin yolda olduğu bir süredir konuşuluyordu. Geçtiğimiz haftalarda ise Airship isimli yeni bir haritanın mart ayının sonunda oyuna ekleneceği haberini sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise güncelleme oyuna eklendi.

Güncelleme oyunun viral haline geldiği 2020 sonbaharından beri oyuna gelen en büyük güncelleme olma özelliğini taşıyor. Ancak Among Us Airship haritası oyuna gelecek yeniliklerin sadece başlangıcı. Geliştirici InnserSloth’un yaptığı açıklamalar sayesinde oyuna gelecek güncellemelerin neler olduğunu öğrenme fırsatı bulduk.

Ufukta görünen güncellemelerin en önemlilerinden birkaçı 15 kişilik lobiler ve yenilenmiş sanat tasarımları olacak gibi görünüyor. Daha görülebilir animasyonlar ve çizimler bu sanat tasarımı güncellemesi ile oyuna eklenecek.

Yeni haritayla birlikte yeni görevler ve yeni saklanma yolları gibi özellikler de ekleniyor. Haritadaki merdiven mekaniği ve uçan platformlar sayesinde diğer oyuncular görmeden kestirmeler kullanmak mümkün olacak. Ayrıca oyuncular emergency meeting sonrası nereden başlayacaklarını seçebilecekler.

Ayrıca güncelleme oyuna ücretsiz yeni şapkalar da ekliyor. Bunları: “heart pin, angry eyebrows, unicorn head, rubber glove” ve daha fazlası olarak listeleyebiliriz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir