Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Among Us Haritası Airship, Mart Sonunda Oyuna Ekleniyor

Yeni Among Us Haritası Airship, Mart Sonunda Oyuna Ekleniyor

Among Us oyununun yeni haritası Airship, ay sonunda oyuna eklenecek güncellemeyle birlikte oyuncuların beğenisine sunulacak.

Uzun zamandır beklenen yeni harita Airship, The Game Awards etkinliğinde oyunculara resmi olarak duyurulmuştu. Bir başka Innersloth yapımı olan Henry Stickmin koleksiyonundan ilhamla geliştirilen harita, Among Us’a yeni mekanikler katacak. Oyunun dördüncü ve en büyük haritasında diğer haritalarda olmayan doğmak için oda seçme, merdiven kullanma gibi özellikler bulunacak. Airship haritası, 31 Mart tarihinde Among Us’a eklenecek.

Among Us Yeni Airship Haritası

31 Mart’ta gelecek olan güncellemeyle birlikte Among Us ayrıca hesap sistemine de kavuşacak. Hesap sistemi sayesinde oyundaki toksikliğin azaltılması, oyuncu davranışlarının daha iyiye gitmesi planlanıyor. Yeni harita ve hesap sisteminin oyuna eklenmesi uzun süredir planlanıyordu, fakat gelmeleri beklenenden uzun sürdü. Bu güncellemelerin bu kadar uzun sürmesini beklemediklerini açıklayan geliştirici ekip, yaptığı açıklamada oyunculardan özür diledi.

Bu yeni haritanın çıkışının normalde daha erken olması bekleniyordu, fakat beş kişilik ekiple her şeye yetişmeye çalışan Among Us ekibinin elinden gelen bu oldu. Oyunun birden popülerleşmesiyle birlikte Among Us geliştiricileri birçok farklı problemle ilgilenmek durumunda kaldı. Innersloth, yaptığı açıklamada “Neden ekibinizi genişletmiyorsunuz?” sorusunu da cevapladı. Ekip, beş kişilik bir takımın az olsa da güzel bir ortam sağladığını, daha çok kişi alırlarsa bunun getirecekleri sorumlulukların iş performanslarını etkileyeceğini söyledi.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir