Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us Hesap Sistemi ve Büyük Bir Haritaya Kavuşuyor

Among Us Hesap Sistemi ve Büyük Bir Haritaya Kavuşuyor

Son yapılan güncellemenin notlarında belirtildiği üzere popüler oyun Among Us hesap sistemi ve yeni, büyük bir haritayla karşımıza çıkacak.

Son haftalarda popülaritesi zirve yapan, ardından oyuncu sayısı biraz azalsa da hâlâ oynanmaya devam eden vampir-köylü oyununa güncellemeler gelmeye devam ediyor. Among Us 2’yi iptal ederek bütün odaklarını ilk oyuna vermeyi planladıklarını söyleyen geliştiriciler, şu ana kadar getirdikleri yeniliklerle sözlerinde duruyorlar.

Among Us Nasıl 3D Oynanır?

Yeni güncellemeyle birlikte Among Us renk körü modunu ve anonim oy verme sistemini oyuncular hizmetine sunmuştu. Oyuna gelen küçük güncellemenin açıklandığı notta gelecekte Among Us’a hesap sisteminin ve büyük bir haritanın ekleneceği açıklandı. Sadece isim girerek oyuna giriş yapan oyunculara daha sağlam bir yöntem sunacak olan hesap sisteminin yanında oyunun içeriğini şekillendirecek olan yeni bir harita yolda. Hesaplar sayesinde toksik ve hile kullanan oyuncular raporlanabilecek, yeni harita ise hem oldukça büyük olacak hem de yeni görevleri beraberinde getirecek.

Among Us Saklambaç Oyununa Dönüştürüldü!

among-us

Among Us Oyununa Hesap Sistemi Ne Zaman Geliyor?

Among Us geliştiricileri, hesap sistemini oyuna aralık ayına kadar getireceklerini açıkladı. Bu sistem sayesinde toksik veya hile yapan oyuncuları raporlama şansına sahip olacağız. İlk geldiği anda pek zengin olmayacak olan bu sisteme çıkışından sonraki haftalarda arkadaş ekleme gibi özellikler de eklenecek.

Among Us’ın Yeni Haritası

Innersloth, açıklamasında Henry Stickmin temalı yeni bir harita üzerinde oldukça sıkı çalıştıklarını açıkladı. Şu anda Polus’tan büyün olan yeni haritada birçok yeni görev bulunacak. Among Us’a eklenecek olan harita bütün oyunculara ücretsiz olacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir