Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us VR Platformuna Uyarlandı!

Among Us VR Platformuna Uyarlandı!

Son haftalarda siyasetçilere kadar uzanan popüler oyun Among Us için VR Chat oyununda tamamen işleyen bir harita oluşturuldu.

Fall Guys gibi birden patlayarak oyun dünyasına damgasını vuran vampir-köylü oyunu Among Us, bu yükselişinin sonunda farklı platformlarda oynanmaya başladı. VRChat oyununda oluşturulan haritayla birlikte üç boyutlu oynanması mümkün kılınan oyunu artık sanal gerçeklikle birlikte deneyimleyebiliyorsunuz. VRChat oyununda sanal gerçeklik gözlüğünüz yoksa da endişelenmenize gerek yok, oyunu PC üzerinden tıpkı FPS oyun oynar gibi oynayabiliyorsunuz. VRChat’i Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde indirmenizin ardından Among Us haritasını açarak oyunun keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Rogue, Steam’deki Yerini Aldı!

Aşağıdaki videodan sanal gerçeklikte Among Us deneyiminin nasıl gözüktüğünü izleyebilirsiniz.

Among Us VR

Among Us’ın Skeld haritasını üç boyutlu bir şekilde üreten geliştirici, oyundaki görevleri de haritanın içine yerleştirdi ve Among Us’ı adeta sanal gerçeklik için tekrar geliştirdi. Buraya tıklayarak haritanın VRChat sayfasına gidebilirsiniz. Bu modu deneyimlemek ise gayet basit, Steam üzerinden bedava olan VRChat’i indirmenizin ardından Among Us adlı haritayı açmanız yeterli oluyor. Oyunun ismi VRChat olsa da sanal gerçeklik ekipmanına ihtiyacınız yok, monitörünüz, klavye ve farenizle birlikte de gayet rahat bir şekilde VRChat oynayabiliyorsunuz. 10 kişilik bir sınırı olan haritada tur esnasında seslerin duyulması gibi ufak pürüzler olsa da arkadaşlarınızla oynarken bu sorunları bir şekilde halledebiliyorsunuz.

Among Us’ın klasik deneyiminden sıkılmış olan bütün oyunculara bu 3D versiyonda iyi eğlenceler diliyoruz. Herkese iyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir