Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us Saklambaç Oyununa Dönüştürüldü

Among Us Saklambaç Oyununa Dönüştürüldü

Son günlerin en popüler oyunlarından olan Among Us bir grup oyuncunun ellerinde gergin bir saklambaç oyununa dönüştü. Detaylar haberimizde.

2018 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olmasına rağmen son günlerde en parlak zamanlarını yaşayan Among Us oyuncuların yaratıcılıklarını da tetikliyor desek yanlış olmaz. Oyun hakkında üretilen birbirinden farklı türdeki içeriklerden sonra sıra şimdi de oyun içerisinde yapılabileceklere geldi. Bir  grup oyuncu Among Us içerisinde saklambaç oynamanın keyifli olduğu kadar gergin bir yöntemini buldular ve bunu bir Twitter hesabı üzerinden diğer oyuncularla paylaştılar.

Among Us VR Platformuna Uyarlandı!

Among Us içerisinde saklambaç oynayabilmeniz için öncelikle gemideki imposter‘ın kim olduğunu herkesin öğrenmesi gerekiyor. Oyun başladıktan hemen sonra bir emergency meeting düzenlenir ve imposter olan oyuncu bunu itiraf eder. Toplantının ardından imposter belirlenen sayıya kadar sayar ve diğerleri bu süreçte saklanır. Süre bittiğinde imposter ışıkları sabote eder ve kimse bu sabotajı düzeltmez. Imposter bulduğu kişileri öldürür ve cesetler de diğer oyuncular tarafından rapor edilmez. Oyun ise yalnızca 1 mürettebat kaldığında imposter lehine, görevler tamamlandığında ise crewmate lehine sonuçlanır. Oyuncular tarafından önerilen ayarlar ise şu şekilde;

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir