Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us Beta Güncellemesi Yayınlandı

Among Us Beta Güncellemesi Yayınlandı

Son günlerin hiç şüphesiz en popüler oyunu Among Us beta güncellemesi ile birlikte pek çok yenilik ile bizlerle. Detaylar haberimizde.

Bağımsız geliştirici InnerSloth tarafından geliştirilip 2018 yılında ilk piyasaya sürüldüğü günlerde pek de ses getirmemiş olan Among Us şimdilerde ise önlenemez bir yükseliş yaşıyor. Mobil ve PC platformlarında yer alan oyun için bu yükselişin ardından ikinci oyun ihtimali doğmuş olsa da geliştirici ekip ikinci oyunu iptal ettiklerini açıklamıştı. Bu iptal haberine sebep olarak ise ilk oyunun üzerine daha fazla çalışabilmek ve iyileştirmeler yapmak gösterilmişti. Sözünü tutan geliştirici ekip oyuncuların karşısına yeni bir Among Us beta güncellemesi ile çıktı.

Among Us beta güncellemesi

Güncelleme ile oyuna eklenen yeniliklerden ilki renk körlüğünden muzdarip olan oyuncuların oyun deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor. Kablo görevi gibi renklerin önemli olduğu görevlerde işe yarayacak bu yenilik sayesinde bu oyuncular için oynanabilirlik arttırılacak. Oyuna eklenen bir diğer yenilik ise görev çubuğunu gizlemek. Ekranın sol üst kısmında yer alan görev çubuğu artık gizlenebilecek. Bir diğer yeni özellik ise anonim oylama. Bu seçenek sayesinde ise oyuncular oylamalarını artık tamamen gizli bir biçimde yapabiliyorlar. Bu yenilikleri içeren Among Us beta güncellemesi ise şu adımlar sayesinde aktifleştirilebiliyor:

  • Steam kütüphanenizden oyunun adına sağ tıklayıp betalar bölümünü seçin.
  • Hiçbiri” olarak belirlenmiş seçeneği ”public-beta” olarak değiştirin.

Bu adımların ardından ufak bir yükleme sonrasında oyununuz güncellenmiş olacak. Keyifli oyunlar dileriz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir