Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us Hileleri İçin Düğmeye Basıldı

Among Us Hileleri İçin Düğmeye Basıldı

Among Us hileleri oyunun popülerleşmesinden kısa süre sonra oyuncular arasında yayılmaya başladı. Stüdyo ise gerekeni yapacağını açıkladı.

Oyunlarda hile yapmak, oyunların tarihi kadar eski. Steam ve Epic Games gibi platformlar çıkmadan önce, oyunlara crack yapmak ve key bulmak gibi şeyler oyuncuların hayatının bir parçasıydı. Bunların yanı sıra, oyunlarda grind (para birimi ya da öğe bulmak için uzun saatler harcamak) yapmak istemeyenler de her zaman hilelere başvurmuştur. Son dönemin parlayan yıldızlarından Among Us da bu gelenekten nasibini aldı. Stüdyo ise gereken adımları atmakta gecikmeyeceğini açıkladı.

Among Us Özel Tatil Şapkaları Nasıl Açılır?

Among Us’da hile yapmanın şimdilik iki yolu var. Birincisi en klasik metotlardan biri olan lobi kurup, Discord gibi başka bir bağlantı kanalından bilgi paylaşmak. Diğeri de hilelerde sıklıkla kullanılan bir başka hile metodu olan hile için yazılım kullanma. Bu yazılımlardan biri, oyunun sonucunu belirlemeye ve her zaman imposter olmaya yaran bir mod. Twitter’da Poco_BrawlStars isimli kullanıcı bu yazılımın nasıl kullanıldığını bir tweet atarak gösterdi.

Among Us hileleri yayıncı ve geliştiricinin gözünden de kaçmadı. Kotaku isimli internet sitesine röportaj veren geliştirici Forest Willard durumun son derece farkında olduklarını vurguladı. Geliştirici, hem server hem de oyuncu tarafındaki hilelerin önüne geçmek amacıyla bir hesap sistemi geliştireceklerini söyledi. Willard aynı zamanda, soruna bir çok farklı açıdan yaklaştıklarını ve kesin çözümler üretmek istediklerini de sözlerine ekledi.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir