Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us Nintendo Switch İçin Çıkışını Gerçekleştirdi

Among Us Nintendo Switch İçin Çıkışını Gerçekleştirdi

Among Us Nintendo Switch için çıkışını yaptı! InnerSloth tarafından geliştirilen ve 2020 yılında oldukça popüler olan Among Us, artık Nintendo Switch konsolunda da oynanabilir. İşte detaylar.

Among Us’ın Yeni Haritası ”The Airship” Tanıtıldı

InnerSloth tarafından geliştirilen ve yayınlanan Among Us, Haziran 2018’de çıkışını yapmıştı. Her ne kadar 2018’de çıkışını yapmış olsa da oyun özellikle YouTube ve Twitch platformlarında 2020 yılı içerisinde büyük bir popülerlik yakaladı. Oyunda temel olarak maksimum 10 kişinin içerisinde belirli sayılarda Impostor’lar yer alıyor. Ekip üyeleri ise Impostor’ların ekibi öldürüp oyunu kazanmasını engellemeye çalışıyor. Ekip üyelerinin yapması gereken görevler ve koruması gereken takım arkadaşları var. Özellikle mobil platformlarda indirme rekorları kıran başarılı yapım, oynanabilir platformları genişletmeye başladı. Oyun Microsoft Windows, iOS ve Android için oynanabilir durumdaydı. Nintendo Switch için de çıkışını yapmaya hazırlanan oyun sonunda çıkışını gerçekleştirdi.

Nintendo of America Twitter sayfasından paylaşılan gönderiyle Among Us’ın Nintendo Switch’e çıkışı duyuruldu. Oyun şu an Nintendo’nun dijital mağazasında 5 Dolar fiyat etiketiyle satışa çıkmış durumda. Oyunun Nintendo Switch için almak istiyorsanız buraya tıklayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

The Game Awards 2020’de en iyi çok oyunculu ödülüne layık görülen başarılı yapım Among Us, acaba Nintendo Switch’te beklenen başarıyı yakalayabilecek mi? Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz. Among Us, şu an Nintendo Switch dahil 4 platformda oynanabilir durumda.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir