Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us’ın Yeni Haritası ”The Airship” Tanıtıldı

Among Us’ın Yeni Haritası ”The Airship” Tanıtıldı

Among Us’a yeni harita ekleniyor! Düzenlenen The Game Awards 2020 etkinliğinde ödül kazanan popüler oyun Among Us’a gelecek ”The Airship” adlı yeni harita tanıtıldı. İşte detaylar.

Among Us Yeni Haritasının Görseli Paylaşıldı

InnerSloth tarafından geliştirilen ve yayınlanan Among Us, ilk olarak 2018 yılında çıkışını gerçekleştirdi. Her ne kadar 2018 yılında ”The Skald” isimli haritasıyla çıkış yapmış olsa da oyun 2020 yılında yeni güncellemeler, eklenen haritalar vs. derken Twitch ve YouTube içerik üreticilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Hem PC hem de mobil platform üzerinden oynanabilen yapım, 2020’nin en popüler oyunlarından birisi olmayı başardı. Maksimum 10 kişinin içerisinde belirli sayılarda Impostor’ın yer alıyor. Ekip üyeleri ise Impostor’ların ekibi öldürüp oyunu kazanmasını engellemeye çalışıyor. Oyun 2020’de büyük bir başarı yakaladı ve hatta The Game Awards 2020 etkinliğinde Among Us, en iyi mobil oyunu ödülünü kazandı. Büyük ilgi gören yapıma güncellemeler tüm hızıyla gelmeye devam edecek. Etkinlikte Among Us’ın yeni haritası ”The Airship” tanıtıldı.

Aslında Innersloth Kasım ayında paylaştığı bir gönderide yeni haritayla ilgili bir görsel göstermişti ancak bu pek yeterli değildi. Yeni paylaşılan duyuru videosu ile haritayı, eklenen yeni görevleri rahatlıkla görebiliyoruz. Harita aslında bir uçak. Uçağın içinde diğer haritalardan farklı olarak yeni görevler, merdiven ve taşıma sistemine benzer yeni sistemler yer alıyor. Aynı zamanda acil toplantı işleminden sonra oyuncular doğacağı yeri kendileri seçebiliyor. Videoda yeni bir ölüm animasyonu da yer almakta. Among Us’ın bu haritayla birlikte daha fazla çeşitlilik kazandığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Acaba Among Us’ın yeni haritası ”The Airship” oyuncuların ilgisini çekmeyi başarabilecek mi? Yeni harita, InnerSloth’un belirttiğine göre 2021 başlarında çıkışını gerçekleştirecek.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir