Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us Şekilli McNugget, Dudak Uçuklatan Bir Fiyata Satıldı

Among Us Şekilli McNugget, Dudak Uçuklatan Bir Fiyata Satıldı

Among Us karakteri şeklindeki bir McNugget, Ebay’de açık artırma ile neredeyse 100.000 dolara alıcı buldu.

Benzeri nadir görülebilecek, oldukça ilginç bir haberle karşı karşıyayız. Geçtiğimiz aylarda oyun olarak oldukça popüler olan Among Us, beraberinde birçok ironik meme’i de getirmişti. Oyuncular ve sosyal medya kullanıcıları son zamanlarda “Amogus” içerikli meme’lere oldukça düşkündü. Bunun ardından Epic Games Store’un Among Us’ı bedava vermesi, oyunun popülaritesini ve oyuncu sayısını tekrar zirve yaptırdı.

Among Us Şeklindeki McNugget, 99.997 Dolarlık Teklif Aldı

Şimdi ise Among Us’ın oyun veya meme haliyle pek ilgisi olmayan fakat çok ilgi çekici bir gelişme yaşandı. McDonalds’ın K-Pop grubu BTS ile birlikte hazırladığı bir menüden çıkan Among Us karakteri şeklindeki McNugget’ı, Ebay üzerinden açık artırmaya kondu. Fiyatlar kısa sürede akıl almaz fiyatlara ulaştı. Bugün sona eren açık artırmayı kazanan kişinin verdiği teklif ise tam olarak 99 bin 997 dolar, yani şu anki kurla 868.420 TL. Daha önce de Among Us şeklindeki nuggetların satıldığını görmüştük, fakat bu üründeki fiyat astronomik boyutlara ulaştı. Bunun sebebi de büyük ihtimalle menünün BTS menüsü olması.

Among Us’ın resmi Twitter hesabı, teklifler daha 34 bin dolar civarındayken açık artırmayı bu şekilde paylaşmıştı.

Ebay’de polizna kullanıcı adını kullanan satıcı, nuggetın tazeliğinin bozulmaması için ürünü vakumlanmış bir ortamda kargolayacak. Ortalama 14 günlük kullanım (yeme) süresine sahip olan McNugget, bu süre içerisinde alıcısına ulaşacak. İsteğe bağlı olarak bu nuggetın yanında Szechuan sosu da verilecek. Satıcı, CNET’e verdiği röportajda son teklifi veren alıcının büyük ihtimalle geri çekileceğini, sadece bir meme için bu kadar paranın verilmeyeceğini belirtmişti. Fakat ürün şu an Ebay’de satılmış olarak gözüküyor. Satıcı, röportajda aşağıdaki ifadeleri kullanmıştı.

“50 dolara falan ulaşacağını düşünmüştüm, fakat böyle bir şey aklımdan bile geçmedi. Günün sonunda bir McDonalds nuggetı için bu kadar parayı *verecek* insanlar varmış, fakat son teklifi verenin gerçekten satın alacağını düşünmüyorum çünkü bu tip ürünlere sadece meme’ler için teklif veren birçok kişi var.” 

Bakalım bu nuggetın akıbeti ne olacak?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir