Anasayfa > Oyun Haberleri > The Game Awards’u Sallayan Among Us Xbox Game Pass Yolcusu!

The Game Awards’u Sallayan Among Us Xbox Game Pass Yolcusu!

Oyun dünyasının enlerinin ödüllendirildiği The Game Awards’ta iki farklı ödüle layık görülen Among Us Xbox Game Pass PC’ye geliyor.

Geçtiğimiz aylarda Fall Guys’ın ardından birden popüler olan Among Us, basitliğine rağmen arkadaşlarla oynanınca yaşattığı deneyimle oldukça sevilmiş, Steam’deki anlık oyuncu sayısıyla rekorlar kırmıştı. 2D bir aldatmaca oyunu olmasına rağmen bu kadar büyük bir kitleye ulaşmayı başaran oyun, dün gece düzenlenen The Game Awards etkinliğinde de iki adet ödül kazandı. En İyi Mobil Oyun ve En İyi Çok Oyunculu Oyun ödüllerine layık görülen Among Us’ın Xbox Game Pass’e geleceği açıklandı.

Yeni Among Us Haritası: The Airship

Among Us 2

Among Us Xbox Game Pass Yolcusu

Hâlâ popüler olsa da zirveye çıktığındaki oyuncu sayısını korumayı doğal olarak başaramayan Among Us, bu hamleyle birlikte bir nebze de olsa tekrardan canlanabilir. Among Us’ın Xbox Game Pass’in PC versiyonuna gelmesiyle birlikte zaten ucuz olsa da daha yüksek oyuncu sayılarına ulaşması beklenmekte.

Among Us’ın servise geleceği açıklansa da buna dair kesin bir tarih henüz belirtilmedi. Oyunun yeni haritası olan The Airship, Among Us’ın iki farklı ödüle layık görüldüğü etkinlik The Game Awards’ta bu gece tanıtılmıştı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir