Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us Xbox Konsolları İçin Yolda

Among Us Xbox Konsolları İçin Yolda

Geride bırakmaya hazırlandığımız yılın adından en çok söz ettiren yapımlarından olan Among Us Xbox konsolları için de çıkışını gerçekleştirecek. Detaylar haberimizde.

2018 yılında yaptığı çıkışının ardından asıl popülaritesine 2020 yılı içerisinde kavuşan Among Us kendine çok ciddi bir oyuncu kitlesi edinmeyi başarmıştı. Yayın platformlarında da en çok izlenen oyunlar arasına girmeyi başarmış olan oyun PC ve mobil platformların ardından geçtiğimiz günlerde Nintendo Switch için de çıkışını gerçekleştirmişti. Popüler yapımın bir sonraki durağı ise Xbox One, Xbox Series S/X olacak.

Among Us Xbox

Xbox Game Pass sistemine dahil edilecek olan Among Us 2021 yılının başlarında Xbox konsollarındaki yerini de almış olacak. Eriştiği hatırı sayılır oyuncu kitlesini kaybetmek istemeyen Among Us bunun için oyuna yeni haritalar ve görevler gibi içerikler eklemenin yanı sıra kitlesine diğer platformlardaki oyuncuları da katmakta kararlı görünüyor. Yavaş yavaş konsol cephesine de açılmaya başlamış olan yapım için akıllardaki bir sonraki soru işareti oyunun PlayStation sürümünün ipuçlarını ne zaman görmeye başlayacağımız yönünde olsa da henüz konu hakkında yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir