Anasayfa > Oyun Haberleri > Anthem’ın Yönetmeni BioWare’dan Ayrıldığını Duyurdu

Anthem’ın Yönetmeni BioWare’dan Ayrıldığını Duyurdu

Anthem’ın yönetmeni Jonathan Warner yaptığı bir açıklamayla BioWare’dan ayrıldığını duyurdu.

Anthem’ın Yönetmeni

BioWare’da çalıştığı 10 sene boyunca çeşitli projelerde yer almış ve son olarak da Anthem’ın yönetmenliğini üstlenmiş olan Jonathan Warner, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile BioWare’dan ayrıldığını söyledi. Artık yeni şeylere yöneldiğini söyleyen Warner, Dragon Age, Mass Effect ve Star Wars: The Old Republic’in de emin ellerde olduğunu söyleyerek oyuncuları rahatlatmaya çalıştı. Geçirdiği 10 sene için BioWare’a teşekkürlerini sunan yönetmen, yeni gelecek oyunları oynamak için sabırsızlandığını da söyledi.

https://twitter.com/Zen_Warner/status/1375447553664151561

Anthem’ın çıkışında yaşanan olaylar, oyuna ve BioWare’a karşı sert eleştiri oklarının yöneltilmesine sebep olmuş, yapılan açıklamalarla oyunun elden geçirileceği ve getirilecek güncellemelerle problemlerin ortadan kaldırılacağı söylenmişti. Oyunu yapan stüdyonun BioWare olması ve Anthem’ın gerçekten de potansiyele sahip olması sebebiyle oyuncular, bu açıklamalar üzerine umutlanmış ve beklemeye başlamıştı. Fakat geçtiğimiz haftalarda bu çalışmaların iptal edildiğinin duyurulmasıyla umutlar tamamen sönmüş ve büyük bir hayal kırıklığı oluşmuştu. Yaşanan bunca şeyin ardından Anthem’ın yönetmeni olarak Warner’ın ayrılışı o kadar da şaşırtıcı olmasa gerek.

ExoMecha Çıkış Tarihi Oyuncular ile Paylaşıldı

Son zamanlarda üst üste yaptığı hatalarla bolca eleştiriye maruz kalan ve oyuncular tarafından da giderek daha az saygı duyulan bir stüdyo olmaya başlayan BioWare içinse işler pek iç açıcı değil. Mass Effect serisinin kilit isimlerinden Casey Hudson ve Dragon Age’in ana yapımcılarından birisi olan Mark Darrah da geçtiğimiz aylarda stüdyodan ayrılmıştı. Bioware şu anda Mass Effect Legendary Edition’ı oyunculara sunmaya hazırlanıyor. Stüdyo bunun yanı sıra paylaştıkları bir fragman ile yepyeni bir Mass Effect oyunu üzerinde çalıştığını da duyurmuştu.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir