Anasayfa > Oyun Haberleri > ExoMecha Çıkış Tarihi Oyuncular ile Paylaşıldı

ExoMecha Çıkış Tarihi Oyuncular ile Paylaşıldı

Oyuncular tarafından merakla beklenen yapımlardan olan Türk yapımı ExoMecha çıkış tarihi netlik kazandı. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yıl tüm dünyanın takip ettiği Xbox Games Showcase etkinliği öncesinde ilk kez tanıtılan ExoMecha büyük bir ilgi toplamayı başarmıştı. Görselliği ile göz kamaştıran ve altında Türk geliştiricilerinin imzası bulunan yapım yakın bir zamanda karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. TwistedRed‘in geliştirici koltuğunda oturduğu yapım yaz aylarında oyuncuların beğenisine sunulacak. Merakla beklenen ExoMecha PC, Xbox One ve Xbox Series S/X platformlarında karşımıza çıkacak. Yeni neslin gücünü de arkasına alacak olan yapımın göz kamaştıran görselliği böylelikle bir kat daha dikkat çekici olacak. Oyunun bu platformlar için oynaması ücretsiz bir biçimde çıkışını gerçekleştireceğini de hatırlatmakta fayda var.

Oynanış görüntüleri eşliğinde duyurusu yapılan tarih içerisinde bulunduğumuz 2021 yılının Ağustos ayını işaret ediyor. Yapım şayet bir veya birkaç erteleme ile karşı karşıya kalmazsa yılın en dikkat çeken yapımları arasında yer almaya şimdiden aday. FPS türünde bir yapım olarak karşımıza çıkacak olan ExoMecha‘da kendimizi oynanış görüntülerinden de görüldüğü üzere su altı, hava ve kara gibi farklı alanlarda savaşlar içerisinde bulacağız. Farklı araçlar ve silah çeşitliliğinin de göze çarptığı oynanış fragman oyuncuları bir kat daha heyecanlandırmış vaziyette. Çıkış tarihi yaz aylarını işaret eden ExoMecha bakalım çıkışını gerçekleştirdiğinde heyecanlı hayranların beklentilerini karşılamak konusunda ne kadar başarılı olabilecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir