Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends 8. Sezon Steam’de Rekorla Başladı

Apex Legends 8. Sezon Steam’de Rekorla Başladı

Son zamanların popüler battle royale oyunu Apex Legends, 8. Sezon’unun başlamasıyla Steam’de kendi oyuncu rekorunu kırdı.

Apex Legends Season 8

Apex Legends, geçtiğimiz aylarda Steam‘e gelmesiyle oldukça büyük bir oyuncu kitlesi kazanmıştı. 2 Şubat‘ta ise oyuna heyecanla beklenen 8. Sezon güncellemesi geldi. Güncellemenin boyutu yaklaşık 8 GB. Bu güncellemeyle birlikte oyuna yepyeni bir savaş bileti, Fuse adında yeni bir şampiyon, 30-30 Repeater adında bir silah, altın şarjör ve değiştirilmiş bir harita geldi. Bunun yanında oyuncular tarafından oldukça sevilen şampiyon Wraith ise zayıflaştırıldı. Oyuncuların güncellemeye tepkisi ise oldukça olumlu oldu.

Ayrıca yeni güncelleme Apex Legends’ın oyuncu sayısına da büyük katkı sağladı. Oyun önceki rekoru olan 142 binin üzerine yaklaşık 40 bin oyuncu daha ekleyerek, 184 bin anlık oyuncu sayısına ulaşmayı başardı. Fakat oyunun tüm oyuncu sayısı bu kadarla sınırlı değil. Bunun sebebi oyunun aynı zamanda Origin ve Playstation Network üzerinden de oynanabiliyor olması. Şu ana kadar Apex Legends oynayan oyuncu sayısının 100 milyona yakın olduğu tahmin ediliyor.

Mayhem” adındaki 8. Sezon’un fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca yakın zamanda oyunun Switch versiyonu da çıkış yapacak.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir