Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends 9. Sezon Fragmanı Yayımlandı

Apex Legends 9. Sezon Fragmanı Yayımlandı

Apex Legends 9. Sezon yavaş yavaş yaklaşırken, popüler battle royale oyunu tarafından yeni sezonu tanıtan sinematik bir fragman yayımlandı.

Önceden sadece Origin, Playstation ve Xbox üzerinden oynanabilir olan Apex Legends, Steam‘e gelmesiyle oldukça büyük bir kitleye ulaşmayı başarmıştı. Hatta geçtiğimiz günlerde oyunun Mobil platformlara geleceği bile açıklanmıştı. “Mayhem” adlı 8. Sezonda gelen Fuse karakteri her ne kadar henüz metaya giriş yapmış olmasa da, sezonun getirdiği yenilikler oyuncular tarafından sevilmişti. Ayrıca oyunun yapımcısı Respawn Entertainment bu sezon ile birlikte yeni süreli oyun modlarına büyük önem vermeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde oyunda “Olympus” haritasında aktive edilen interaktif olaylar zinciri sonucunda oyuncular oyuna eklenecek yeni oyun modu hakkında bilgiler edinmişti. Veri madencileri ve oyunun hikayesine hakim olan içerik üreticileri birlikte çalışarak Apex Legends 9. Sezon için gelecek yeni oyun modu hakkında teoriler üretmeye başlamıştı. Oyunda etrafa serpiştirilen bilgiler, yeni sezonda bizleri bir arena modunun bekleyeceğini işaret ediyordu.

Apex Legends 9. Sezon

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan karakter fragmanından sonra ise dün yayınlanan sezon fragmanı konuya açıklık getirdi. Oyuncular, Apex Legends 9. Sezon çıktığında “Arenas” adındaki yeni bir oyun modu ile karşılaşacak. Bu oyun modu klasik battle royale tecrübesinden oldukça farklı bir deneyim olacak. Henüz fragman dışında resmi bir bilgi olmamasına rağmen, bir çok yeni mekaniğin bizi beklediğini söyleyebiliriz.

Fragmanda gösterilen haritanın küçüklüğü, “Arenas” modunun takımlar arası bir ölüm savaşı modu olduğuna işaret ediyor olabilir. Popüler bir battle royale oyununun böyle radikal bir seçime gitmesi oyuncular arasında nasıl bir tepkiye yol açacak şimdilik bilmiyoruz. Fakat Apex Legends’ın karakter ve hareket mekaniklerinin kısa ve küçük çaplı savaşlarda nasıl işleyeceği oldukça merak uyandırıcı. Apex Legends hayranları heyecanla 4 Mayıs tarihinde başlayacak “Legacy” adlı 9. Sezonu bekliyorlar.

Apex Legends 9. Sezon için yayımlanan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir