Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends Mobile Beta Süreci Çok Yakında Başlıyor

Apex Legends Mobile Beta Süreci Çok Yakında Başlıyor

EA Games’in sevilen Battle Royale oyunu Apex Legends Mobile beta süreci ile mobil cihazlara ilk adımını atmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Takvimler 2019 yılını gösterirken çıkışını gerçekleştiren Apex Legends oyun dünyasına adeta bomba gibi düştü. Fortnite ve PUBG gibi güçlü rakiplerinin arasından takım bazlı oynanışı ve özel güçlere sahip farklı karakterleri ile sıyrılmayı bilen yapım kısa sürede büyük bir oyuncu kitlesi de elde etmeyi başardı. Geliştirici koltuğunda Titanfall serisi ile de tanıdığımız Respawn Entertainment‘ın oturduğu yapım aynı zamanda Titanfall evreninde geçmekte. Her sezonda oyuncuların karşısına büyük harta değişiklikleri, yeni karakter, yepyeni etkinlikler ve oyun içi eşyalar ile çıkan Apex Legends‘ın mobil platformlara da adım atacağı uzun süredir konuşuluyordu. Nihayet bu kez Apex Legends Mobile betası için elimizde biraz daha net bilgiler var.

Apex Legends Mobile beta

Bir süredir devam eden Apex Legends Mobile dedikoduları yetkili ağızlarca onaylandı. Oyun Direktörü koltuğunda oturan Chad Grenier tarafından yapılan açıklamalara göre oyuncular tarafından merakla beklenen oyunun beta testleri bazı bölgelerde içinde bulunduğumuz ayın sonunda başlayacak. İlk olarak Filipinler ve Hindistan bölgelerinde Android cihazlar için başlayacak olan beta süreci zamanla diğer bölgelerde de kullanıma açılacak.

Tamamen ücretsiz olarak hem iOS, hem de Android cihazlar için çıkış yapacak ve beta süreci yakında başlayacak Apex Legends Mobile çapraz platform desteğine sahip olmayacak. PUBG Mobile‘ın neredeyse domine etmiş olduğu mobil oyun piyasasında, karşısında Call of Duty Mobile gibi de güçlü rakipleri varken nasıl bir performans sergileyecek hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir