Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends Steam Anlık Oyuncu Sayısı Rekorunu Egale Etti

Apex Legends Steam Anlık Oyuncu Sayısı Rekorunu Egale Etti

Popüler battle royale oyunlarından olan Apex Legends Steam anlık oyuncu sayısı rekorunu geçmeyi başardı. Detaylar haberimizde.

Respawn Entertainment‘ın geliştirici koltuğunda oturduğu takım bazlı battle royale oyunu Apex Legends piyasaya sürüldüğü 2019 yılından beri oyuncular tarafından yoğun bir ilgi görüyor. Geçtiğimiz aylarda Steam üzerinden de oyuncular ile buluşmuş olan oyun bu sayede daha fazla oyuncuyu da bünyesine katmayı başarmıştı. Steam Database‘in yayınladığı veriler de Apex Legends‘ın Steam üzerinde kendi anlık oyuncu sayısı rekorunu kırdığını gösteriyor.

Apex Legends Steam anlık oyuncu

Steam platformunda 198 binin üzerinde eş zamanlı oyuncuya ulaşan Apex Legends‘ın bu başarısı elbette ki tesadüf değil. Respawn Entertainment gibi deneyimli bir geliştiricinin elinden çıkmış olan oyun sürekli yeni içerikler, sınırlı süreli etkinlikler ve oyun içi eşyalar ile güncelleniyor. Bunun yanı sıra ilgi çekici arka planlara sahip karakterlerin de her yeni sezonda oyuna eklenmesi ile oyun sürekli dinamik kalmayı da başarıyor. Steam anlık oyuncu sayısı rekorunu kırmış olan Apex Legends popülerliğini daha uzun bir süre koruyacak gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir