Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends Android ve iOS İçin Yakında Geliyor!

Apex Legends Android ve iOS İçin Yakında Geliyor!

Battle royale türünün sevilen oyunlarından Apex Legends artık Android ve iOS platformlarına çıkışı için gün sayıyor. Detaylar haberimizde.

Çıkışını gerçekleştirdiği günlerde oyuncuların oldukça yoğun ilgisi ile karşılanmış olan Apex Legends her ne kadar bugünlerde o ilgiden bir miktar yoksun olsa da hala çok sadık ve hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip. Respawn Entertainment ve Electronic Arts işbirliği ile karşımıza çıkan oyun hakkında EA Games‘in CEO’su Andrew Wilson bazı açıklamalarda bulundu. Açıklamalara göre Apex Legends bu yılın sonlarında Android ve iOS platformları için de çıkışını gerçekleştirecek.

Apex Legends Android

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen EA Play etkinliğinde oyun hakkında pek çok yeni detaya kavuşmuştuk. Bunlardan bizleri belki de en heyecanlandıranları oyunun nihayet çapraz platform desteğine kavuşacak olması ve mobil cihazlar için de çıkışını gerçekleştirecek olmasıydı. Piyasadaki güçlü rakipleri PUBG, Fortnite ve COD: Warzone gibi oyunların bu adımları çok daha önce attıklarını düşünecek olursak Apex Legends tüm bunlar için biraz geç kalmış gibi görünüyor.

Oyunun mobil cihazlar için ne zaman geleceği konusunda ise elimizde kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak Wilson bu tarihin 2020 yılı içerisinde olacağını kesin bir dille belirtmiş durumda. Apex Legends‘ın mobil sürümünün ilk olarak hangi ülkelerde kullanıma açılacağı, ne gibi özellikleri beraberinde getireceği de şimdilik merak konusu. Bakalım Apex Legends Android ve iOS cihazlar için çıkışını gerçekleştirdiğinde bizleri neler bekliyor olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir