Anasayfa > Oyun Haberleri > EA Play Live 2020 Etkinliğinin Tarihi 18 Haziran’a Ertelendi!

EA Play Live 2020 Etkinliğinin Tarihi 18 Haziran’a Ertelendi!

EA’in yeni oyunlarını, haberleri ve çok daha fazlasını duyurduğu etkinlik EA Play Live 2020, 11 Haziran’dan 18 Haziran’a ertelendi.

ABD’nin Minneapolis şehrinde patlak veren protestolar, birçok firmayı etkinliklerini ertelemeye yöneltti. “Siyahların Hayatları Önemlidir (Black Lives Matter)” hareketine destek veren birçok firma, eylemlerin gündemde kalması için etkinliklerini ileri bir tarihe erteledi. Bundan önce Cyberpunk 2077 hakkında daha çok bilgi verilecek olan etkinlik Night City Wire da aynı sebepten dolayı 11 Haziran’dan 25 Haziran’a ertelenmişti.

Night City Wire Ertelendi!

EA, yaptığı açıklamada, birlikte olmayı dünyanın dört bir yanından önemli sesleri susturmamak için etkinliği ertelediğini belirtti. Tamamen çevrimiçi olarak yapılacak etkinlik EA Play Live, 6 Haziran’dan 18 Haziran’a ertelendi. Electronic Arts cephesinden gelen açıklamayı aşağıdan okuyabilirsiniz.

“Bütün dünyada yapılan önemli tartışmaları, duyulan önemli sesleri göz önüne alarak oyunda buluşacağımız zamanı biraz erteleme kararı aldık. EA Play Live 2020’de (TSİ) 19 Haziran 02.00’da görüşelim.”

EA Play Live 2020 etkinliğinde tanıtılması beklenen oyunlar arasında yeni Dragon Age ve Titanfall oyunu bulunuyor. Ünlü oyun firması, geçtiğimiz günlerde oyunlarını Steam’de listeleyerek oyunculara bir opsiyon daha tanımıştı.

Steam ve EA Güçlerini Birleştiriyor: EA Access

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir