Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends Switch ve Steam’e Geliyor

Apex Legends Switch ve Steam’e Geliyor

EA Apex Legends hamlelerine devam ediyor. Son olarak Apex Legends Switch üzerinden oynanabilecek. Ayrıca Steam ile ilgili EA gelişmeleri de var.

EA Apex Legends’ı değişik platformlara taşımaya devam ediyor. Electronic Arts’ın popüler oyunu Apex Legends, Nintento Switch‘e geliyor. Bunun yanında güz döneminde oyun Steam üzerinden de oynanabilecek. 2019 yılının Şubat ayında yayınlanan oyun ilk olarak sadece Xbox One, Playstation 4 ve Origin üzerinden PC için yayınlanmıştı. Ancak crossplay’in giderek önem kazandığı günümüzün oyun dünyasında bunlar yeterli değil. EA’nın sonunda Origin takıntısından da sıyrılmış gibi göründüğü günlerde Switch ve Steam üzerinden crossplay özelliği oyuncuları memnun edecek.

EA Skate 4 ‘ü Olabilecek En Tuhaf Şekilde Duyurdu

EA oyunlarının Steam’e dönüşü daha önceden planlanmıştı. Steam’e dönen ilk oyun, 10 milyon oyuncu sayısına ulaşan dev hit Star Wars Jedi: Fallen Order oldu. Bunu takip eden aylarda EA, Steam üzerindeki varlığını güçlendirmeye devam etti. Şirketin, EA Access‘i yine bu yıl içinde Steam ile uyumlu hale getirmesi bekleniyor.

Steam’e eklenmesi beklenen oyunlar arasında Titanfall 2, The Sims 4, Dead Space 3 ve A Way Out bulunuyor. Bunların dışında şu anda Steam’de bulunan en dikkate değer EA oyunu ise, elbette Need for Speed: Most Wanted. 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir