Anasayfa > Oyun Haberleri > EA Skate 4 ‘ü Olabilecek En Tuhaf Şekilde Duyurdu

EA Skate 4 ‘ü Olabilecek En Tuhaf Şekilde Duyurdu

EA büyük ihtimalle Skate 4 oyununu duyurdu. EA Play’de yayınlanan videoyla Skate’in dönüşünü ilan eden şirket, tarihin en tuhaf duyurusunu yapmış olabilir.

Electronic Arts’ın Skate serisi, belirli bir yaşa ulaşmış oyuncuların çok iyi bildiği ve çok sevdiği bir oyun. Serinin ilk iki oyunu, hem ticari başarı hem de kemik oyuncu kitlesi yaratma anlamında kültleşmişti. Skate 3 çıktığı zaman ise, Youtube uzun bir süre, Skate 3’te yaratılan videolarla dolmuştu. Uzun lafın kısası, Skate hem EA, hem de oyuncular için önemli bir klasik.

FIFA 21 ve Madden 21 İlk Videoyla Oyuncuların Karşısına Çıktı!

Hayranların EA’ya sürekli çıkarmaları için baskı yaptıkları yeni Skate oyunu, EA Play’de duyuruldu. Video Electronic Arts ve Skate oyununun resmi Twitter sayfalarında da paylaşıldı. Ancak oyunla ilgili bildiğimiz tek şey, Skate’in geri dönüyor oluşu. Ne trailer, ne oyun içi görsel, ne de oynanış videosu yayınlayan EA, iki geliştiricinin “Yaşasın, yeniden Skate yapıyoruz” naraları atan bir videosuyla oyun duyurusu yaparak, muhtemelen tarihe geçti.

Oyunun adı da açıklanmadı. Ancak serinin gittiği yön düşünüldüğünde, oyunun adının Skate 4 olabileceği kuvvetle muhtemel. Oyunun adı değişik olsa bile, oynayacağımız oyun yeni bir Skate oyunu olacak. Videodan anlaşıldığı kadarıyla EA bu oyunu uzun süredir planlıyor, ancak gerçekleştirmek için bazı şartların olgunlaşmasını bekliyordu. Görünüşe göre harekete geçmeye hazırlar.

Twitter üzerinde hayranlar kendilerinden geçti. Bir çok oyuncu ve oyun sitesi hesabı haberi büyük bir coşkuyla paylaştı. Öyle görünüyor ki, son oyunun üzerinden yıllar geçmesine rağmen, Skate’in kemik oyuncu kitlesi hala seriye olan sadakatlerini koruyorlar.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir