Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends, İkili Modu Süresiz Olarak Ekliyor

Apex Legends, İkili Modu Süresiz Olarak Ekliyor

4 Şubat 2019’da piyasaya sürülüp hızla yükselen ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends için birçok kişinin beklediği güncelleme sonunda geldi.

Çıkışından beri farklı oyuncu sayıları içeren oyun modları deneyen Apex’te üçlü oyun modu her zaman mevcuttu. Oyunda sürekli kalıcı olacak oyun modlarına bu sefer de ikili mod eklendi. İki kişi oynayan oyuncular, üçüncü bir ekip arkadaşı bulmak veya rastgele biriyle oynamak zorunda kalmayacak. Oyuncuların uzun süredir istediği bu değişikliğin oyuna yapılmış olması güzel yorumlar aldı.

Bu güncellemeyle birlikte oyuncular tarafından beklenen başka bir değişim de geldi oyuna. Oyun modları gibi kısa süreliğine eklenen Kral Kanyonu haritası, artık oyuna girmeden önce seçilebilecek. Bu haritanın oyuna eklenmesi bu sefer geçici değil, kalıcı bir şekilde olacak. The Old Ways etkinliği kapsamında gelen bu kalıcı güncellemeler birçok oyuncu tarafından sevinçle karşılandı. Güncelleme 7 Nisan tarihinde oyuna gelecek.

Apex Legends oyununu Origin üzerinden bedavaya indirebilirsiniz. Respawn Entertainment tarafından geliştirilen oyun PlayStation’da da, XBOX ONE’da da ücretsiz olarak mevcut.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir