Anasayfa > Oyun Haberleri > EA Sunucuları Çöktü! – Aksaklık Yaşanan Oyunlar
ea

EA Sunucuları Çöktü! – Aksaklık Yaşanan Oyunlar

EA sunucularında yaşanan sorun, durumdan şikayetçi olan FIFA, Star Wars Battlefront II ve Apex Legends oyuncularını son derece olumsuz etkiledi.

Electronic Arts, sadece fiyat politikasıyla değil, sunucu kalitesinden dolayı mahvolan oyun deneyimlerinden dolayı da tepkiler görmeye başladı. Son yaşanan gelişmeyi oyuncular pek de hoş karşılamamış durumda.

FIFA, Apex ve Star Wars Battlefront II oyuncuları aynı durumdan muzdarip. Genel bir sunucu sorunu yaşayan şirkete tepkiler büyüyor. Konuyla ilgili suskun kalmamayı tercih eden Electronic Arts, Twitter’dan yaptığı açıklamayla oyuncuları bilgilendirdi.

“Şu anda EA’i ve EA Help hizmetlerini etkilemekte olan problemin farkındayız, bize ulaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Sorunu elimizden geldiğince hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyoruz, sizi bilgilendireceğiz.”

Electronic Arts’tan sorunun tam olarak ne zaman çözülebileceğiyle ilgili bir açıklama gelmese de sıkıntının büyüklüğüne bakılırsa ellerinden geleni yapacakları aşikâr. Köklü oyun firması, Steam ile partnerliğini açıkladıktan sonra Steam’deki oyunlarının fiyatlarında yukarı yönde bir değişikliğe gitmişti.

En güncel oyun haberleri için bizi takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir