Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends Mobile Türkiye İçin Geliyor!

Apex Legends Mobile Türkiye İçin Geliyor!

Oyun dünyasını kasıp kavuran battle royale oyununun mobil sürümü olan Apex Legends Mobile Türkiye pazarına da açılmaya hazırlanıyor.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve yayıncılığını ise EA Games‘in yaptığı Apex Legends ilk olarak 2019 yılında oyuncu karşısına çıkmıştı. Son yılların en popüler oyun türü olan battle royale’in sevilen temsilcilerinden olan Apex Legends diğer dişli rakipleri karşısında takım odaklı yapısı ile dikkat çekiyor ve bunun yanı sıra oyunculara karakter yeteneklerine dayalı, hızlı bir oynanış da sunuyor. Çıkışının ardından geçen 2.5 yıl içerisinde 100 milyondan fazla oyuncuya kavuşmuş olan popüler yapımın mobil oyun piyasasına gireceği de geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı.

Battle Royale Nedir? Battle Royale Oyunlar Nelerdir?

Mobil oyun pazarında pek çok popüler rakibi karşısına çıkmaya hazırlanan yapımın kapalı beta testleri ise bazı bölgelerde başlamıştı. Yapılan açıklamalara göre Apex Legends Mobile yakın zamanda Türkiye pazarına da açılmayı hedefliyor. Kapalı beta sürecine daha fazla bölge ekleyerek daha sağlıklı bir süreç yürütmeyi hedefleyen geliştiriciler içlerinde Türkiye’nin de olduğu bazı ülkeleri de listeye eklemiş durumdalar. Oyuncular Google Play üzerinden beta süreci için ön kayıt da oluşturabiliyorlar. Oyunun kapalı betasında yer almak için ise elinizi çabuk tutmanız faydalı olabilir zira yalnızca eylül ayının ortasına kadar yapılan başvurular geçerli sayılacak.

Mobil platformlarda diğer popüler battle royale yapımları PUBG Mobile ve Call of Duty: Mobile‘a ciddi bir rakip olması beklenen yapımın kesin çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir