Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends Yeni Sezonda Kulüp Sistemi Getiriyor

Apex Legends Yeni Sezonda Kulüp Sistemi Getiriyor

Apex Legends 7. Sezonda birçok farklı yenilik ile gelecek. Yeni bir harita ve Legend’ın yanı sıra hem farklı oyuncularla sosyalleşmek için hem de arkadaşlarınızı içinde toplamak için bir kulüp sistemi gelecek.

Respawn Entertainment geliştiricisi Chad Armstrong kulüplerin detaylarını paylaşırken kişi limitinin 30 olduğunu açıkladı. Armstrong Titanfall 2‘nin fazla kalabalık ağlarından kazandıkları deneyim ile oluşacak Apex Legends topluluklarında bu limiti koyduklarını belirtti. Fakat kulüplerdeki kişi limitlerine rağmen kaç kulübe katılabileceğinizin bir limiti olmayacak.

Apex Legends Kulüp

Oyundaki pre-made grupların kazanma oranı daha fazla olduğundan, Respawn pre-made grupları kulüp ile teşvik etmeyi planlıyor. Kulübe katıldığınızda maçta veya partide olmayan bütün oyuncuları partinize davet etmeniz mümkün, bu sayede bir yabancıyla eşleşmenin tedirginliği yerine anlaşabileceğiniz insanlarla oynamanın rahatlığına sahip olabileceksiniz.

Apex Legends Switch Versiyonu Ertelendi

Ayrıca kulüplere belli toplulukları çekmek için belli taglar koymak mümkün. Ya da daha rekabetçi insanlarla tanışıp kazanmaya oynamak isterseniz minimum rütbe limiti koyabilirsiniz. Büyük gruplar için sıkıntı çıkarabilecek oyuncu limitine rağmen kulüpler hala yeni arkadaşlar edinebileceğiniz ufak bir topluluk olarak Apex Legends 7. Sezonunda sizleri bekliyor olacak.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir