Anasayfa > Oyun Haberleri > Arkane Studios’tan Henüz Duyurulmamış Yeni Bir Oyun Geliyor

Arkane Studios’tan Henüz Duyurulmamış Yeni Bir Oyun Geliyor

Dishonored ve Prey oyunlarının yapımcısı Arkane Studios, Deathloop ile beraber daha duyurulmamış bir oyunun daha yolda olduğunu duyurdu.

Suikast bazlı oyunlar arasında en çok konuşulanlardan biri olan Dishonored‘ın yapımcısı Arkane Studios, yeni bir oyunun daha yolda olduğunu açıkladı. Geçen sene E3’te duyurulan Deathloop‘un bu sene çıkış yapması bekleniyor. Ancak onun dışında bir oyun ile ilgili bir haber ortalıkta dolaşmıyordu, ta ki bugüne kadar.

arkane

Dishonored oyunlarının (Death of the Outsider dahil) ve Prey’in arkasındaki büyük isimlerden biri olan Harvey Smith, yaptığı bir röportajda yeni bir oyun üzerinde çalıştığını ve bu oyunun Deathloop olmadığını söyledi. Bu yeni projenin Deathloop’u hazırlayan ekiple değil, Dishonored ve Prey’i hazırladıkları ekip ile beraber hazırlandığını da ekledi. Deathloop’un Arkane Studios için biraz farklı bir tarzda oyun olduğunu düşünürsek, bu ekiplerin kendi alanında ilgileniyor olması gerçekten de güzel bir haber.

Crytek Yeni Bir Sandbox FPS Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Dishonored ve Prey, bir çok oyunun aksine oynayışının derinliğiyle kendisini sevdirmiş oyunlar. Şöyle bir baktığınızda bile size tanınan oynayış şekillerinin, mekaniklerin derinliğini algılarken yorulduğunuz, üzerinde çok düşünülmüş oyunlar ikisi de. Aynı isimlerin tekrar birleşip yeni bir oyunu hazırlıyor olmaları gerçekten de çok güzel bir haber. Üstelik bu oyun Deathloop’tan tamamen ayrı bir stüdyoda hazırlanıyor. Bu da her iki oyunun da sıkışmadan, rahat bir şekilde hazırlanacağı anlamına geliyor. Umarız ki bu proje de Dishonored ve Prey gibi derin ve etkileyici bir deneyim olur.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir