Anasayfa > Oyun Haberleri > Crytek Yeni Bir Sandbox FPS Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Crytek Yeni Bir Sandbox FPS Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Crytek yeni bir Sandbox FPS oyunu üzerinde çalışıyor. Popüler FPS serisi Crysis ile tanıdığımız Crytek tarafından yayınlanan bir iş ilanı sayesinde yeni oyun hakkında ufak bilgiler ediniyoruz. İşte detaylar.

Üç Türk kardeş Cevat, Avni ve Faruk Yerli tarafından Almanya’da kurulan video oyun geliştirme şirketi Crytek, yeni bir oyun geliştiriyor. Crytek, ülkemizde özellikle popüler Bilimkurgu – FPS serisi Crysis ile tanınmakta. Şirket bunun dışında Warface, Hunt: Showdown, Ryse: Son of Rome gibi yapımlar ile karşımıza çıkıyor. Crytek, en son Crysis Remastered ile karşımıza çıkmıştı. Efsane serinin ilk oyununu modern grafiklerle tekrar oynama fırsatı bulmuştuk. Hunt: Showdown ve CryEngine ile alakalı geliştirmelerle ilgilenen şirket yeni bir iş ilanı oluşturdu ve yeni bir oyun geliştirildiği öğrenildi.

crytek-is-ilanı

crytek-is-ilanı-2

Crytek, resmi sitesinde açtığı iş ilanında Frankfurt, Almanya’da yer alan stüdyolarında çalışacak bir oyun tasarımcısı aradığını açıkladı. Açıklamada henüz duyurulmamış bir AAA oyun projesi ifadesi yer almakta. Bu da Crytek’in yeni bir AAA oyun geliştirdiğini bizlere açıklıyor. Crytek’in iş ilanına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ayrıca iş ilanında yer alan gereksinimler bölümünde tercihen Sandbox FPS oyunlarına derin tutku duymak yer alıyor. Bu da yeni bir Crysis Projesi ihtimalini arttırmakta. Şu anlık resmi bir açıklama yer almıyor ancak yeni oyunun AAA düzeyinde ve Sandbox FPS olduğunu söyleyebiliriz. Bazı iddialara göre Crysis 2 ve 3 Remastered olabilir ve yeni VR projeleri görebiliriz. İddiaların gerçek olup olmadığı hala bilinmemekte.

13 Yıl Sonra: Crysis Remastered PC İncelemesi

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir