Anasayfa > Oyun Haberleri > ARMA: Cold War Assault Steam Üzerinde Ücretsiz Oldu

ARMA: Cold War Assault Steam Üzerinde Ücretsiz Oldu

Sevilen serinin klasikleşmiş yapımlarından olan ARMA: Cold War Assault Steam üzerinde kısa bir süreliğine ücretsiz oldu. Detaylar haberimizde.

Askeri ve taktiksel FPS türünü sevenler mutlaka ARMA serisini de duymuşlardır. Bu zamana kadar pek çok oyunu ile karşımıza çıkan ARMA serisi sektördeki diğer rakiplerinden her zaman gerçekçi savaş ve çatışma deneyimi ile ayrılmıştır. Oyuncuya daha ayakları yere basan, gerçekçi ve her hareketin iki kez düşünülerek yapılması gereken bir oyun deneyimi vadeden seri geçmişten bugüne hem grafik, hem de oynanış mekanikleri açısından büyük bir değişim geçirdi.. Şimdilerde çok daha gelişmiş grafikler ile arz-ı endam eden seri takvimler 2001 yılını gösterirken karşımıza ARMA: Cold War Assault ile çıkmıştı.

Yeni milenyumun hemen başında piyasaya sürülen bu yapımda Üçüncü Dünya Savaşı’nın farklı cephelerinde bir asker olarak bulunuyoruz. Grafikleri ile sistem dostu olan, özellikle biraz nostalji yapmak isteyenler ve düşük sistemli bir bilgisayara sahip olan oyuncular için biçilmiş kaftan olan ARMA: Cold War Assault Steam üzerinde şu anda ücretsiz. Oyunu kütüphanenize bir kez ekledikten sonra da tamamen sizin oluyor. Normal şartlar altında 12 TL‘lik bir fiyat etiketine sahip olan oyunu kütüphanenize eklemek için acele etmenizde fayda var. Zira bu teklif kısa bir süre için geçerli olacak. ARMA: Cold War Assault‘ın Steam sayfasına burada yer alan linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir