Anasayfa > Oyun Haberleri > Ash Williams, Mortal Kombat 11 İçin Gelebilir!

Ash Williams, Mortal Kombat 11 İçin Gelebilir!

Sinema sektörünün belki de en havalı ve en komik korku film karakterlerinden biri olan Ash Williams, Mortal Kombat 11 için gelebilir. Detaylar haberimizde.

Warner Bros, Mortal Kombat markasını satın aldıktan sonra evrene birçok konuk karakter aldı. DC karakterlerinden tutun da ünlü korku filmlerinden aşina olduğumuz Jason Voorhees ve Freddy Kruger’a kadar renkli karakterlerin, dövüş turnuvasında Outworld diyarının tehlikeli yaratıklarıyla savaştığına şahit olmuştuk. Gelen misafirleri Kombat Pack adlı DLC paketiyle alan Netherrealm Studios, Kombat Pack 1’i Spawn ile kapatmıştı. Kombat Pack 2 için ise ilk gelecek karakterin Ash Williams olduğu sızıldı. Lisansı  Mortal  Kombat 11 için atılan bir e-postada görüldü. Ash Williams’ı canlandıran usta aktör Bruce Campbell söylentileri oyunun ilk çıktığı zamanlarda yalanlamış hatta biraz kızmıştı fakat e-postada Evil Dead 3 yani Evil Dead: Army of Darkness filmindeki Ash Williams’ı yakında Mortal Kombat 11’in kanlı arenalarında görebileceğimize işaret ediliyor.

Ash Williams

Ash Williams karakterini en son 31 Ekim 2015 tarihinde başlayan ve 29 Nisan 2018 tarihinde biten Ash vs Evil Dead adlı bir dizide görmüştük. Oyunlarda ise en son Dead by Daylight adlı oyunda DLC karakteri olarak görmüştük.

Siz de bu konu hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar. Esen kalınız!

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir