Anasayfa > Sanat Haberleri > Sam Raimi’den Açıklama: Yeni Bir Evil Dead Filmi Geliyor!

Sam Raimi’den Açıklama: Yeni Bir Evil Dead Filmi Geliyor!

Uzun zamandır sinemalarda göremediğimiz Evil Dead, tekrardan sahalara dönüyor.

En son 2013 yılında seriyle alakasız, diğerlerine nazaran sönük kalan bir Evil Dead filmi görmüştük. 2015 senesinde ise seriyle bağlantılı ve isminin hakkını veren 3 sezonluk güzel bir dizi de çekilmişti. Dizide orijinal Ash Williams’ı oynayan Bruce Campbell, yıllar geçmesine rağmen hala aynı formunda. Hatta dizide gördüğümüz gibi Ash Williams karakterinin üstüne birçok şey eklemiştir. Filmin yönetmeni ise 1981 yılından beri yönetmen koltuğunda oturan Sam Raimi var. Filmin çıkış tarihi henüz net olmasa da sizleri gelişmelerden haberdar edeceğiz. Spoiler vermeden serinin kısaca hikayesi şöyle diyebiliriz:

Evil Dead Serisinin Hikayesi

Eskiden bir profesör, Necronomicon adlı şeytani bir kitabı araştırıp çeviriyor. Bunu yaparken de aynı zamanda ses kaydını alıyor. Çevirdiği metinler şeytanları dirilttiği için bir kulübenin bodrum katına saklanıyor. Kitabı ve kayıt cihazını evin içine bırakıyor. Yıllar sonra o kulübeye tatil için giden bir grup genç (içinde Ash Williams da var.) evde kaldıkları esnada bu korkunç kitabı buluyor. Gençler ufaktan bir şeyler döndüğünü anlıyor. Çünkü Necronomicon, insan derisiyle kaplanmış ve insan kanıyla yazılmış. Hatta kitabın yüzünde gerçek bir insan yüzü bulunmakta. Necronomicon’u bulduktan sonra kayıt cihazını buluyorlar ve dinlemeye başlıyorlar. Ardından şeytanları diriltip serbest bırakıyorlar ve yıllarca sürecek Evil Dead efsanesi, aynı zamanda Ash Williams için hayatının dönüm noktası başlıyor.

Evil Dead

Film için beklentilerinizi ya da seri hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Esen kalın!

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir