Anasayfa > Oyun Haberleri > Assasin’s Creed Valhalla X-Ray Animasyonlarıyla Geliyor

Assasin’s Creed Valhalla X-Ray Animasyonlarıyla Geliyor

Assasin’s Creed Valhalla, sürekli oyun gündeminde kalmayı başarıyor. Oyuncular tarafından heyecanla beklenen oyun için duyurulan yeni haber Assasin’s Creed Valhalla ‘da X-Ray animasyonlarıyla da öldürme yöntemleri olacağı yönde. Detaylar haberimizde.

Oyunlarda hissiyat çok önemli bir haldedir. Yaptığınız her hamlenin size verdiği kuvvetli bir his olmalıdır. Bunu bazıları uzuv parçalanma efektleriyle, bazıları animasyonları keskinliği veya sağlamlığından, bazıları da daha yaratıcı bir yöntem ile sağlanır. Bahsettiğim yöntem X-Ray animasyonları. Bilinen kadarıyla X-Ray animasyonlarını kullanan yalnızca iki adet oyun var. Sniper Elite ve akımın başlatan Mortal Kombat oyunları. Sniper Elite oynarken güzel bir alanda pusup ateş ettiğinizde merminin düşmanınızın çeşitli uzuvlarını parçalayarak geçtiğini veya Mortal Kombat oynarken çekişmeli dövüşlerde bir anda rakibinizin kemiklerini kırılmaya başlamasını izlemek oldukça tatmin edici. Bu X-Ray animasyonlarının Assasin’s Creed Valhalla adlı oyunun yeni yayınlanan oynanış videosunda kullanıldığını görebilirsiniz (5:27).

 

Oyuncular her ne kadar bu görüntülerin sadece oyunun daha iyi gözükmesi için kullanılan bir şey olduğunu söyleseler de oyunun direktörü olan Benoit Richer bu görüntülerin oyundan sahneler olduğunu belirtti. Kendilerine çeki düzen veren Ubisoft, yeni çıkacak oyunu  için oldukça yeni şeyler denemeye gayret gösteriyorlar. Bakalım Assassin’s Creed Valhalla seriye eklediği bu yeni X-Ray mekaniği ile oyuncuları mutlu etmeyi başarabilecek mi?

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir