Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed 2, 5 Mayıs’a Kadar Bedava!

Assassin’s Creed 2, 5 Mayıs’a Kadar Bedava!

Valhalla oyununun duyurulmasının ardından dikkatleri üzerine çeken seride Assassin’s Creed 2 Uplay’de tekrar bedava olmuş durumda.

Assassin’s Creed: Valhalla, yaklaşık sekiz saatlik bir kapak tasarımı sonrasında ismi açıklanan yeni oyundu. Bunun bir gün ardından gelen Valhalla oyununun ilk fragmanı bizleri heyecanlandırmıştı.

Assassin’s Creed: Valhalla duyurulduktan sonra oyun sektöründe yükselen seride AC2 tekrar ücretsiz olmuş durumda. AC serisinin bu atağının ardından Assassin’s Creed 2, Ubisoft’un oyun platformu Uplay’de 5 Mayıs’a kadar ücretsiz bir şekilde alınabiliyor. Oyunu aldıktan sonra kütüphanenize ekleniyor, sınırlı sürede oynama zorunluluğunuz kalmıyor.

2009 çıkışlı efsane oyun, eski olmasına rağmen serinin en sevilen oyunlarından bir tanesi. Oyunun ana karakteri Ezio de serideki en sevilen figürlerden biri. Rönesans döneminde geçen oyunda Venedik’in çatılarında özgürce dolaşıp bir suikastçının hikayesini oynayabilirsiniz.

Valhalla’nın çıkışından önce sağlam bir nostalji yapıp gerçek AC oynayalım diyorsanız Assassin’s Creed 2’yi hâla almadıysanız 5 Mayıs’a kadar Uplay’den alıp doyasıya oynayabilirsiniz.

Assassin’s Creed: Valhalla ise 7 Mayıs’ta oynanış videosuyla bizlerle birlikte olacak. Ana karakterin kadın veya erkek olabileceğini seçebileceğimiz oyunun 2020’nin sonunda bizlerle buluşacağı açıklandı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir