Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed II 14 Nisan Tarihinde Ücretsiz Olacak

Assassin’s Creed II 14 Nisan Tarihinde Ücretsiz Olacak

Ezio Auditore da Firenze’nin gençlik yıllarına hayat verdiğimiz Assassin’s Creed 2, önümüzdeki Salı günü Uplay’da ücretsiz olacak.

assassin's creed 2 ücretsiz resim giris

Alman çevrimiçi alışveriş sitesi MyDealz.de, Assassin’s Creed 2’nin ücretsiz olacağını vurgulayan bir paylaşım yaptı. Sektör analisti Daniel Ahmad da Twitter hesabından serinin ikinci oyununun 14 Nisan tarihinde ücretsiz olacağını ve Uplay kütüphanelerine eklenebileceğini belirtti. Oyun, eklenen kütüphanelerden günün sonunda silinmeyecek ve tamamen kullanıcıya ait olacak.

Assassin’s Creed 2 ücretsiz olarak elde edilebilecek fakat oyunu oynayabilmek için bir Uplay hesabına ihtiyacınız var. Serinin ikinci oyunun yanı sıra, diğer Assassin’s Creed oyunlarının da indirimde olduğunu belirtelim.

 

Assassin’s Creed II Hakkında

assassin's creed 2 ücretsiz resim 1

Serinin en sevilen oyunlarından biri olan Assassin’s Creed II’de video oyun tarihine adını altın harflerle yazdırmış Ezio Auditore da Firenze’ye hayat veriyoruz. 2009 yılında çıkış yapan oyunda İtalya’yı Tapınakçılardan kurtarmaya çalışıyoruz. Ünlü suikastçı Ezio’nun gençlik yıllarını oynadığımız oyunda hem Suikastçi Tarikatı’na hem de Abstergo’ya dair birçok şey açığa çıkarken; İtalya’da maceradan maceraya koşuyoruz.

 

 

Birçok Oyun Ücretsiz

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisinden korunmak için milyonlarca insan evlerinde kalıyor. Evde geçen süreci daha eğlenceli hale getirmek ve dünyanın dört bir yanında süren “evde kal” kampanyasını sürdürmek adına; birçok oyun yapımcısı oyunlarını ücretsiz bir şekilde dağıtıyor. Geçtiğimiz gün Wizards of the Coast birtakım Dungeons & Dragons materyallerini herhangi bir ücret talep etmeden dağıtmıştı.

Just Cause 4, Epic Games’te Bedavaya Verilecek!

Epic Store tarafında da Sherlock Holmes: Crime & Punishment ve BioShock benzeri Close to the Sun ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilir durumda. Yakın zamanda Just Cause 4 de Epic Games‘te bedava olacak.

 

 

 

 

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir