Anasayfa > Oyun Haberleri > Just Cause 4, Epic Games’te Bedavaya Verilecek!

Just Cause 4, Epic Games’te Bedavaya Verilecek!

Epic Games, bedava verdiği oyunların kalitesini her geçen hafta arttırırken 16-23 Nisan tarihleri arasında Just Cause 4 ile karşımıza çıkacak.


Epic Games, Fortnite’ın yükselişinin ardından verdiği bedava oyunlarla ve güzel indirimleriyle kullanıcıların gözüne giren bir oyun platformu. Kullanımı iyice yaygınlaşan platform, bilgisayarda başka yerden alınmayan oyunları bünyesine katarak ilerlemeye ve bu ilerleyişiyle birlikte oyunculara daha çok bedava oyun vererek bizleri mutlu etmeye devam ediyor.

Verilen oyunlar genelde pek oynanmayan oyunlar olsa da son zamanlarda bu iş değişiyor. Watch Dogs, Farming Simulator 19, The Stanley Parable gibi kaliteli yapımlarla oyunların segmentini iyice arttıran platform haftaya oyunculara Just Cause 4’ü bedavaya dağıtacak. Oyun, Epic Games’te 16-23 Nisan tarihleri arasında Wheels of Aurelia ile birlikte dağıtılacak. Nasıl almanız gerektiğini bilmiyorsanız buraya tıklayıp konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Epic Games Hesabına Bedava Oyun Nasıl Eklenir?

Serinin son oyunu Just Cause 4, kendisinden önce gelen JC3‘ün ardından oyuncularda büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Serinin önceki oyuncuları tarafından heyecanla beklenen fakat bekleneni veremeyen oyun, Epic Games’te bedavaya dağıtılacak. Güzel bir oyun olmadığını düşünüyorsanız bile oyunun değerini tartışmanın açıkçası çok da bir mantığı yok, o yüzden oyunu hazır bedavayken kütüphanenize atıp kafanıza estiği zaman indirip oynayabilirsiniz.


Gelmiş Geçmiş En İyi Açık Dünya Oyunları

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir