Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Netflix Dizisi Duyuruldu!

Assassin’s Creed Netflix Dizisi Duyuruldu!

Ubisoft’un en çok adından söz ettiren oyunu Assassin’s Creed dizi olarak Netflix tarafından izleyicilerin karşısında çıkmaya hazırlanıyor. Live-action olarak çekilecek diziden yayınlanan ilk teaser ve detaylar haberimizde.

Daha önce The Witcher uyarlaması ile bir çok insanın beğenisini toplamış Netflix, bu kez de bir başka oyun uyarlaması ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizi çalışmalarının ve içeriğinin detayları henüz açıklanmış değil. Fakat Netflix Twitter sayfası üzerinden resmi olarak yapılan açıklamaya göre dizinin baş yapımcıları Jason Altman ve Danielle Kreinik olacak.

Assassin’s Creed Netflix Dizisi

Variety sitesinin haberine göre Netflix ve Ubisoft şirketi arasında bu iş için yapılan anlaşma aynı zamanda dizinin animasyon ve anime versiyonlarını da içeriyor. Jason Altman, “Geçtiğimiz on yıl süresince dünyanın bir çok yerinden insan Assassin’s Creed’in şekillenmesinde büyük rol oynadı. Netflix ile böyle bir çalışma yaparak Assassin’s Creed efsanesini gelecek boyuta taşıyacak olmanın gururunu yaşıyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Assassin’s Creed Valhalla DLC Paketleri Duyuruldu

2007 yılında piyasaya çıkmasının ardından gelen 11 oyun ile dünya çapında 155 milyondan fazla bir satış rakamına ulaşmış oyun, bilgisayar oyunları tarihinde en çok satılmış oyunlardan biri olma özelliği taşıyor.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir Yorum

  1. Filmi rezaletti bana göre. Devamı çekilseydi iyice sarpa sarardı iyi ki de öyle bir olaya girişmemiş yapımcılar ve senaristler.
    Netflix duruma el atmak istemiş olacak ki, bir dakika.
    Dizide muhtemelen Apple of Eden olay örgüsünden ya da Templars vs. Assassins olay örgüsünden çok, iki suiastçinin aşkı ya da iki eşcinsel suikastçiyi anlatacaklar gibime geliyor. Umarım beni yanıltırlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir