Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed: Valhalla Çıkış Vakti Açıklandı

Assassin’s Creed: Valhalla Çıkış Vakti Açıklandı

Ubisoft YouTube yayınlanan video ile Assassin’s Creed: Valhalla hakkında ilk videoya kavuşmuş olduk. İşte Assassin’s Creed: Valhalla hakkında bildiklerimiz.

Assassin’s Creed: Valhalla

Dün yapılan çizim yayını ile yeni Assassin’s Creed oyunu hakkında ilk detayları öğrenmiştik. Oyunun adının Assassin’s Creed: Valhalla olacağı doğrulanmış ve 1 gün sonra oyunun tanıtım videosunun yayınlanacağı da bu yayında belirtilmişti. Ayrıca bu çizimden ve oyunun isminden de anlayacağımız üzere seri bizleri bu sefer de Viking topraklarına götürüyor. Ayrıca Ubisoft Montréal Twitter hesabı üzerinden paylaşılan fotoğrafta bir yeni detay gözümüze çarpıyor. İlk bakışta dün çizilenin aynısı gibi dursa da karakterin kolundaki bir detay dikkat çekici. Yayınlanan bu fotoğraf ile birlikte bu oyunda kullanacağımız Hidden Blade de ilk defa görüntülenmiş oldu.

Şimdi de gelin sizlerle az önce yayınlanan videonun detaylarını inceleyelim:

Videodan da anlaşılacağı üzere oyunda bir Viking savaşçısını oynayacağız. Karakterimiz ve klanımızla birlikte İngiltere kıyılarına akınlar yapacağız. Kraliyet askerlerine karşı savaşacağımız bu oyunda çeşitli balta ve kılıç türleri de oynanabilir olacak gibi duruyor. Ayrıca fragmandaki Odin sahnesi oyunda mitolojik öğeler olup olmayacağı sorusunu da akıllara getiriyor. Bunun dışında daha önceden bahsettiğimiz Hidden Blade detayı da fragmanda önemli bir yere sahip.

Fragmanın sonunda ise oyunun çıkış tarihiyle ilgili ilk bilgiyi edinmiş olduk. Yeni Assassin’s Creed oyununa 2020 Yılının sonunda kavuşacağız.

Assassin’s Creed: Valhalla hakkında bildiklerimiz şimdilik bu kadar. Oyun hakkında yeni bilgiler öğrendikçe bunları sizlerle paylaşıyor olacağız. Ayrıca oyun hakkındaki yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

7 Yorumlar

  1. son sahne çok etkileyici offff inş fazla pahalı olmaz hadi ubisoft

  2. Iyi ya 2020 sonu güzel tarih. Ertelemezler inşallah

  3. Ac özünü iyice kaybediyor… Hayırlısı bakalım nereye varacaklar.

  4. hidden blade sahnesi neydi öyle be. her neyse çıksa bile oynayabileceğim muamma, umarım optimizasyonu güzel olur da basarım parası neyse oynarım

  5. Net bir ac valhalla çıkış tarihi ne zaman gelir acaba

  6. kardesim bu seri artık rpg serisi oldu kabul edin iyikide oldu muazzam olcak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir