Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Assassin’s Creed Oyununun Adı Belli Oldu

Yeni Assassin’s Creed Oyununun Adı Belli Oldu

Son günlerde gündemden düşmeyen yeni Assassin’s Creed oyununun adı resmi olarak belli oldu. Assassin’s Creed: Valhalla hakkında detaylar haberimizde.

Ubisoft bugün başlattığı canlı yayın ile Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu hakkında açıklamalar yapmaya başlamıştı. Canlı yayında oyun hakkında bir görsel çizimine başlanmıştı. Çizim ilerledikçe oyun hakkında daha çok detay gün yüzüne çıktı. 8 saatten daha fazla süren bu çalışma sonunda tamamlandı ve bizler yeni Assassin’s Creed oyunu hakkında ilk resmi görsele kavuşmuş olduk. Görselin tamamlanmasının ardından ise oyunun adı resmen açıklandı. Bu görselden de anladığımız üzere oyun Viking temasında geçecek ve karakterimiz de Viking ırkından birisi olacak gibi duruyor. Oyunun ismi hakkında daha önceden ortaya atılan iddialar da bu videoyla doğrulanmış oldu. Yeni Assassin’s Creed oyununun adı Assassin’s Creed: Valhalla olacak.

Assassin's Creed: Valhalla

Ayrıca oyunun adının açıklanmasına ek olarak oyunun resmi tanıtım videosunun ne zaman yayınlanacağı da resmen açıklandı. Türkiye saati ile 18.00’da yayınlanacak resmi tanıtım videosunu da anlık olarak sitemizde bulabileceksiniz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

12 Yorumlar

  1. Ben bu oyundan ümitliyim ya, bu sefer olacak bence

  2. viking döneminde geçen bir ac oyununu kaç zamandır bekliyordum, çok iyi oldu bu olay

    • Genel olarak Viking döneminde geçen bir oyun bekleniyordu haklısın, bunun AC gibi bir seriden gelmesi çok iyi olacak gibi gözüküyor

  3. Ac Valhalla bence kulağa hoş geliyor. Zaten iskandinav mitolojisi bir ayrı güzel, umutluyuz, bekliyoruz

  4. yayını izledim kapağın tasarımı çok etkileyiciydi adam sekiz saat oturup çizdi valla helal olsun

  5. ragnarok da valhalla da olabilirdi diyolardı ismi ama valhalla oldu güzel valla inş güzel bir oyun çıkar

  6. Odyssey’in cidden her şeyiyle harika bir AC oyunu olduğunu düşünen biri olarak daha iyisi mi geliyor yoksa diye düşündüm. Umarım boşa çıkmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir