Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Assassin’s Creed Oyununun Fragmanı Canlı Yayınlanıyor!

Yeni Assassin’s Creed Oyununun Fragmanı Canlı Yayınlanıyor!

Oyuncuların merakla beklediği ve hakkında birçok iddia ortaya atılan yeni Assassin’s Creed oyununun fragmanı Youtube üzerinden canlı yayınlanıyor!

Ubisoft‘un merakla beklenen yeni Assassin’s Creed projesi hakkında ortaya atılan birçok iddia ve yapıldığı öne sürülen sızıntılar ile şimdiden kendinden bol bol söz ettirmeyi başardı. Vikingler döneminde geçeceği ve bizleri İskandinavya’nın soğuk topraklarına götüreceği iddia edilen oyun için şu anda Ubisoft North America adlı resmi kanalda bir canlı yayın başlatılmış durumda.

Şimdilik yeni oyuna dair bir görsel hazırlıyormuş gibi görünen bir tasarımcının çalışmasını izlediğimiz canlı yayının başlığı ise bu aşamadan sonra yeni oyununun fragmanının izleyicilerle buluşacağını belirtir nitelikte. Görselin sol tarafının soğuk bir iklimi yansıtması da Assassin’s Creed Valhalla yada Assassin’s Creed Ragnarok adları ile duyurulacağı düşünülen oyun için en azından temanın Viking dönemi olduğunu kanıtlar nitelikte. Serinin Origins ile birlikte bambaşka bir yapıya bürünmesi bu yeni oyunun da Origins ile açılan yolu mu izleyeceği konusunda oyuncular arasında soru işaretleri oluşturuyor. Bakalım bu oyunu ile Assassin’s Creed beklentilerimizi karşılayabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir