Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Assassin’s Creed Oyunu Yakında Duyurulabilir

Yeni Assassin’s Creed Oyunu Yakında Duyurulabilir

Serinin hayranlarının büyük heyecanla beklediği Yeni Assassin’s Creed Oyunu hakkında birtakım yeni duyumlar gündemde. Detaylar haberimizde.

Yeni Assassin's Creed Oyunu

Ubisoft tarafından geliştirilen ve uzun yıllardır devam eden Assassin’s Creed serisi büyük bir oyuncu kitlesi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Serinin son çıkan oyunu olan ve bizleri Antik Yunan topraklarına götüren Assassin’s Creed Odyssey 2018 yılında çıkış yapmıştı. 2018 yılından bu yana seri sessizliğini koruyordu. Yeni Assassin’s Creed oyununun Viking temasına sahip olacağı hatta adının Ragnarok olarak anılacağı konuşulsa da kesin bir açıklama yoktu. Bildiğiniz üzere E3 2020 sağlık önemleri nedeniyle düzenlenmeyecek. Bu her ne kadar bizleri üzse de oyun şirketlerine de kendi oyunlarını duyurma konusunda özgürlük tanıyor. Ubisoft’un oyunlarını bu sene bu şekilde duyuracağını biliyoruz ancak bununla ilgili de elimizde net bir tarih yok. Ancak Twitter üzerinden geçen bir konuşma yeni Assassin’s Creed oyunu hakkında oyuncuları heyecanlandırdı.

Twitter üzerinden bir hayranın Shinobi602 (oyun sektörünün önemli isimlerinden) isimli kullanıcıya sorduğu bir soru ile başlayan bu heyecanı sizlere şöyle gösterebiliriz.

https://twitter.com/shinobi602/status/1253851270101831681

https://twitter.com/shinobi602/status/1254033082098868224

Alınan cevaplara göre kendisi Assassin’s Creed’in yeni oyununun ne zaman duyurulacak biliyor ve bunun yakında olduğunu da doğruluyor. Henüz Ubisoft tarafından resmi bir açıklama gelmese de bu gelişme oyuncuları heyecanlandırmaya yetti. Bu açıklamalar kesinlik değeri taşımasa da bizler için bir ipucu olarak değerlendirebiliriz. Bu konu hakkında yeni bilgiler öğrendikçe sizlerle paylaşıyor olacağız.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir