Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Assassin’s Creed Valhalla Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Oyuncular tarafından merakla beklenen Ubisoft yapımı Assassin’s Creed Valhalla hikaye fragmanı ile karşımızda. Detaylar haberimizde.

Assassin’s Creed efsanesini Viking mitleri ile birleştirecek olan Assassin’s Creed Valhalla ile birlikte ana karakterimiz olan Eivor‘a macerasında eşlik etme fırsatı yakalayacağız. 873 yılında geçeceği açıklanan Assassin’s Creed Valhalla‘nın yayınlanan hikaye fragmanı ile birlikte meraklı oyuncuların akıllarındaki soru işaretlerinden bazılarını da gidermiş oldu. Oyunun ana hikayesi içerisinde önemli rol oynayan karakterlerden biri de ana karakterimiz Eivor‘un kardeşi olan Sigurd olacak. İki kardeş Britanya topraklarına doğru uzun bir yolculuğa çıkacaklar. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Assassin’s Creed Valhalla için yayınlanan hikaye fragmanı ile baş başa bırakalım.

Oyuncuları şimdiden bir hayli heyecanlandırmayı başarmış olan oyunun çıkış tarihinin ise 10 Kasım olduğunu bir kez daha hatırlatmış olalım. Yayınlanan bu hikaye fragmanı ile bizlere Eivor‘un izleyeceği yol hakkında pek çok ipucu sunmuş olan Ubisoft bakalım bu noktadan sonra en güçlü markalarından biri olan Assassin’s Creed serisi hakkında nasıl bir yol izleyecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir