Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla’nın Mitolojik Yaratıkları Görücüye Çıktı

Assassin’s Creed Valhalla’nın Mitolojik Yaratıkları Görücüye Çıktı

Assassin’s Creed Valhalla’nın yayınlanan yeni oynanış videosunda oyunda yer alacak olan mitolojik yaratıklara yer verildi. Detaylar haberimizde.

Ubisoft’un popüler serilerinden Assassin’s Creed, Valhalla adlı yeni oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İskandinav mitolojisini konu alacak olan oyunda bu mitoloji içerisinde yer alan çeşitli mitolojik varlıklara da yer verilecek. Future Games Show‘da oyuncuların beğenisine sunulan Assassin’s Creed Valhalla‘nın yeni oynanış videosunda da bu yaratıklar görücüye çıktı.

Eivar isimli, cinsiyeti oyuncu tarafından belirlenebilecek olan ana karakterimizin maceralarını konu alacak oyunun çıkış tarihi 17 Kasım 2020 olarak belirlenmiş durumda. Elbette bu tarih oyun herhangi bir erteleme haberi ile karşımıza çıkmadığı taktirde bu tarihte piyasaya sürülecek. Bunun yanı sıra Epic Games Store üzerinden ön siparişe açılmış olan oyunun standart sürümü 269 TL, Gold Edition sürümü 449 TL ve Ultimate Edition sürümünün fiyatı ise 495 TL olarak belirlenmiş durumda.

Son yıllarda serinin köklerinden uzaklaşıp bambaşka bir türe doğru evrilmesi oyuncular tarafından eleştirilse de Assassin’s Creed Valhalla’nın tüm bunlara rağmen oyun dünyası tarafından merakla beklendiği de bir gerçek. Diğer bir yandan oyunun Yaratıcı Direktör pozisyonunda bulunan Ashraf Ismail‘in de şirketten kovulması oyuncuları yeni oyunun geleceği hakkında tedirgin eden unsurlar arasında. Bakalım bizleri Viking efsanelerine şahit olmaya davet eden yeni Assassin’s Creed oyununun çıkışı ile birlikte şirket beklentileri karşılamayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir