Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Ostara Festivali Dekorasyonlarını Geri Getirdi

Assassin’s Creed Valhalla Ostara Festivali Dekorasyonlarını Geri Getirdi

Assassin’s Creed Valhalla Ostara Festivali dekorasyonlarını geri getirdi. Oyunu çökerten bu eşyalar umarız kendilerine çeki düzen verirler.

RPG evrenlerinin özel günleri ve bayramları oyun içine özel etkinlikler şeklinde taşımaları herkesin sevdiği bir durum. Oyunun rutinini değiştiren ve eğlenceli aktiviteler içeren etkinlikler, buglarla dolu olup oyunu bozduğunda ise, bir anda eğlenceli olmaktan sinir bozucu olmaya dönüyor. Bu durumlardan birini yakın zamanda yaşayan oyun ise Assassin’s Creed Valhalla oldu. Baharın gelişinin kutlandığı Ostara Festivali için oyuna getirilen bazı öğeler oyunun çökmesine neden oldu ve oyundan geçici olarak kaldırıldı.

Assassin’s Creed Netflix Dizisi Duyuruldu!

Yapımcı Ubisoft, oyunun Twitter hesabından duruma değindi.

Tweet’te, 18 Mart’ta devreye giren Ostara Festivali eşyalarının 26 Mart’ta yapılacak 1.2.0.1 güncellemesi dahilinde geri getirileceği duyuruldu. Oyuncular açıklamaya birbirinden komik tweetlerle yanıt verdiler. Bir oyuncu, yapılan bütün açıklamayı bir kenara koyarak, “Peki bu güncelleme kaç GB olacak?” diye sordu. Bir diğeri ise Kasım ayından beri karga seslerini slow motion halinde duyduğunu söyledi. Bir diğer ise, malumun ilanını yaparak Assassin’s Creed Valhalla’nın bug dolu olduğunu ve bunun büyük bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi. Asıl bombayı ise, “Cyberpunk 2077 diye bir şey duydunuz mu?” diyen kullanıcı patlattı.

Assassin’s Creed Valhalla Ostara Festivali oldukça eğlenceli bir etkinlik. İçki içme yarışmalarından, sakallara çiçek takmaya kadar bir çok değişik aktivitenin yapılabildiği etkinliğin oyunu çökertecek kadar sorunlu olması ise elbette üzücü. Umarız sakal çiçekleri 1.2.0.1 güncellemesinde akıllarını başlarına almış şekilde dönerler.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir