Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Podcast Kervanına Katıldı

Assassin’s Creed Valhalla Podcast Kervanına Katıldı

Assassin’s Creed Valhalla podcast kervanına katıldı. Viking mitolojisi meraklıları Ubisoft’un 5 bölümlük podcastini çok beğenecekler.

Podcast’ler son dönemin en popüler eğlence araçlarından biri haline geldi. Başka bir işle ilgilenirken, aynı zamanda eğitici ya da eğlendirici bir şeyler dinleme imkanı sağlayan podcastlerin popüleritesi, oyun geliştiricilerinin radarına da fena halde girmiş gibi görünüyor.

Geçtiğimiz ay, popüler MOBA League of Legends oyununa ait podcast’in Spotify’da yerini alacağı duyurulmuştu. Şimdi de sıra Ubisoft’a geldi. Oyun stüdyosu, Assassin’s Creed Valhalla reklamları çerçevesinde, beş bölümlük bir podcast’i oyuncuların beğenisine sundu.

Spotify League of Legends Podcast Başlıyor

10 Kasım‘da oyuncularla buluşacak olan yeni Assassin’s Creed oyununun podcasti, temaya uygun olarak Viking tarihiyle ilgili. Bilindiği gibi oyuna ismini veren Valhalla, İskandinav mitolojisinde savaşçıların bir sonraki hayatta buluşacakları salona verilen isim. Podcast’in her bir bölümü 15 dakika uzunluğunda ve Spotify üzerinden yayınlanıyor.

Viking tarihini konu alan podcast’in bölümleri ise şu şekilde. Podcast’in İngilizce olduğunu da hatırlatalım.

Episode 1 : The Sons of the Great North (Büyük Kuzey’in Oğulları)

Episode 2 : Dragon of the Seas (Denizin Ejderhaları)

Episode 3 : Thor’s Hammer (Thor’un Çekici)

Episode 4 : Birth of an Empire (Bir İmparatorluğun Doğuşu)

Episode 5 : the Dawn of a New Era (Yeni Bir Dönemin Başlangıcı)

Podcast elbette ki, uzunluk ve tema anlamında tam bir tarihi bilgilendirme sayılamaz. Ancak, Viking’lerin kim olduğu, neden denizlere açıldıkları, kurdukları uygarlık gibi temel bilgileri veriyor. Oyunu oynamak isteyen, ancak İskandinav mitolojisiyle ilgili bilgi sahibi olmayanlar, bu podcasti dinleyerek oyundan alacakları keyfi rahatlıkla katlayabilirler.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir