Anasayfa > Espor Haberleri > Spotify League of Legends Podcast Başlıyor

Spotify League of Legends Podcast Başlıyor

Spotify League of Legends podcast başlıyor. Riot Games ile işbirliğine giden Spotify, e-sporla ilgili repertuarını genişletiyor.

Spotify bir süredir exclusive (sadece Spotify’a özel) podcast ve içeriklerini genişletmeyi bir amaç haline getirdi. Müzik streaming devinin gözünü diktiği son mecra ise, e-spor. Her ne kadar, e-spor halen niş bir kitle olarak kabul edilebilir olsa da, League of Legends oyununun popülerliği göz önüne alındığında, Spotify doğru yolda olabilir. League of Legends’ın Youtube üzerinde yayınlanan oyun müzikleri milyonlarca tıklamaya sahip. Riot Games ile çok yıllık bir anlaşma imzalayan Spotify’da bu sene LoL podcastlerini dinlemeye başlayabileceğiz.

League of Legends’ta Dil Değiştirme İşlemi!

An itibariyle League of Legends oyun müziklerinin tamamı Spotify üzerinden dinlenebiliyor. Bunun yanında, Riot Games’in her sene yayınladığı Worlds Anthem‘lar da, Spotify üzerinden dinlenebilecek ve güncellenecek. Worlds Anthem, Riot tarafından senelik şampiyonluklardan önce yayınlanıyor ve müziğin nasıl hazırlandığı ile ilgili detaylar içeriyor.

Spotify League of Legends podcast yayınına yakında başlanması bekleniyor ancak, kesin tarih verilmedi. 2020 senesi içerisinde Untold Stories: Top Moments from Worlds isimli bir podcast’in yayınlanması bekleniyor. Bu podcast sonbaharda yapulacak olan 10. LoL şampiyonası öncesinde yapılacak. Podcast’in içeriğinde oyuncular, oyunun sene içinde öne çıkan yanları ve oyunun müzik efektleriyle ilgili bilgiler olacağı söyleniyor.

LoL Counter Nedir? League of Legends Counter Ne Anlama Gelir?

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir