Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Yeni Nesil Anker Projeksiyon Cihazları Yaşamınızın Her Alanında Yanınızda

Yeni Nesil Anker Projeksiyon Cihazları Yaşamınızın Her Alanında Yanınızda

Projeksiyon cihazı bugün ofiste, sosyal hayatta ya da aile içi etkinliklerden topluluklarla yapılan kutlamalara kadar farklı konseptlerde elimizin altında olmasıyla hayatı güzelleştiriyor! Özellikle mini projeksiyon cihazları fazla yer kaplamamaları ve estetik olmaları yanı sıra taşınabilir projeksiyon cihazı olma avantajları ile de sıklıkla tercih ediliyor.

Modern Eğlence Anlayışını Evlere Getiren Mini Taşınabilir Projeksiyon Cihazı

Dijitalleşmenin yaşantımıza armağan ettiği cihazların başında gelen projeksiyon aleti, kullanım amacı çok geniş olan akıllı cihazlar arasında! İlk başladığı dönemlerde kullanım amacı, eğitim ve iş dünyasının seminer, toplantı gibi aktivitelerinde çok kişinin aynı anda ekranı izleyebilmesiydi. İhtiyaçların çeşitlenmesi ve eğlence anlayışının modernleşmesi birçok elektronik cihazda olduğu gibi projeksiyon cihazlarında da inovatif gelişmeleri zorunlu kıldı.

Portatif olarak da adlandırılan taşınabilir projeksiyon mini ve orta boyutlarda tasarlanmasıyla yaygınlaşmaya başladı. Farklı boyutlara ve fonksiyonlara sahip olan portatif projeksiyon cihazları teknolojik üstünlükleri ile birlikte konforu da size aynı anda evlerinize getirdi. Bugünse yapılan etkinliklere baktığımızda ise mini taşınabilir projeksiyon ile sinema keyfi tüm yaşam alanlarına taşınarak, modern eğlence anlayışını sunuyor.

Akıllı Teknolojiler ile Donatılan Projeksiyonlar Her Anınızda Sizinle!

Projeksiyon cihazı mini modelleri de diğer birçok teknolojik ürün gibi akıllı teknolojilere sahip. Bu alanda söz sahibi Anker, yüksek teknolojik özellikleri ile sinemaseverleri en çok mutlu eden marka! Anker projeksiyon cihazlarının sahip olduğu bazı akıllı teknolojilerini incelediğimiz zamansa marka bizi şaşırtmıyor. Genel olarak Anker’in taşınabilir projeksiyon cihazı seçeneklerinde aşağıdaki özellikleri görmek mümkün;

  • Akıllı Ortam Uyarlaması (IEA) Teknolojisi sayesinde çok kısa sürede kurulum tamamlanarak bulunduğu ortama uyumlu kesintisiz bir ekran oluşur.
  • Tak ve çalıştır teknolojisi ile dizüstü bilgisayarlar, PlayStation, Nintendo Switch, Xbox gibi cihazları otomatik tanır.
  • Telefonunuz ile rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.
  • Miracast ile HDMI – USB cihazları ile içeriği izleyebilir, telefondan yansıtabilirsiniz.
  • Farklı ekran yerleşimiyle dilediğiniz her yüzeye sabit bir görüntüyü yansıtabilirsiniz.
  • Yüksek çözünürlük ve parlak ekran ile seyir keyfi yaşabilirsiniz.

anker

Anker Taşınabilir Portatif Projeksiyon Modelleri Nelerdir?

Görüntü kaliteleri ve teknikleri yanı sıra network özellikleri, uyumlu oldukları diğer cihazlar ve yazılımlar, ses seviyeleri kısacası teknik özellikleri açısından çeşitli Anker projeksiyon seçenekleri mevcut. Gerek ofis ortamınızda gerekse ev ortamınızda projeksiyon cihazına ihtiyacınız varsa… Özellikle gittiğiniz her yerde sizinle beraber olmasını istediğiniz aşınabilir projeksiyon önerisi istiyorsanız; eğitim amaçlı da rahatlıkla kullanabileceğiniz modelleri aşağıda bulabilirsiniz.

  • Anker Nebula Apollo Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı ve TV Box Hoparlör
  • Anker Nebula Mars 2 Pro Akıllı Taşınabilir WiFi Kablosuz Projeksiyon Cihazı TV Box Hoparlör
  • Anker Nebula Capsule II Akıllı Mini Portatif Projeksiyon
  • Anker Nebula Cosmos Laser 4K Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı

Anker projeksiyon cihazları fiyatları, teknik özelliklere göre de farklılık gösterir. Örneğin, gündüz işte gece ve hafta sonları evinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz Anker Nebula Capsule 2 Akıllı Mini Portatif Projeksiyon modeli DLP görüntü teknolojisi sunar. Kaliteli ve net ses almanızı sağlayan scan-speak dönüştürücüleri, 100 inç’e kadar ekran boyutu özellikleri içerir ve bu da keyifli bir sinema keyfi sunar. Anker Nebula Cosmos Laser 4K Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı modeli bunlara ilaveten lazerle güçlendirilmiş görüntü özellikleri ile aydınlık ortamlarda bile görüntüleri parlak bir şekilde izleyebilmenizi sağlar. Ayrıca 10W hoparlörleri ile de film ve müziklerinizde daha özel ses avantajları sağlar. Bu iki model arasında sahip oldukları özelliklere göre fiyat farkı bulunabilir.

En iyi projeksiyon cihazlarını Anker’de bulabilir, serinin kaliteli görüntüsünün ve ileri teknolojik özelliklerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Anker Nebula projeksiyon cihazını deneyimlerken kendinizi ayrıcalıklı hissedebilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir