Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

Popüler serinin şimdilik son oyunu olan Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris  çıkış tarihi ortaya çıkmış gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından oldukça olumlu yorumlar ile karşılanan Assassin’s Creed serisinin son oyunu Valhalla için ek içerikler hala bitmiş değil. Oyunun daha önce de açıklanmış olan ve oyuncular tarafından merakla beklenen Siege of Paris ek paketi için ise görünüşe göre elimizde nihayet bir çıkış tarihi var. Ubisoft tarafından açıklanmış olmasına karşın henüz resmi bir çıkış tarihi belirtilmemiş olan Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris ek paketi için görünüşe göre fazla beklememize gerek kalmayacak.

Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris DLC Paketi Detayları Sızdırıldı

İtalya Windows Store üzerinden yapılan bir sızıntıya göre ek paket önümüzdeki ay oyuncuların beğenisine sunulacak. Ağustos ayının başlarında, sızdırılan ekran görüntüsüne göre 5 Ağustos tarihinde piyasaya sürülecek olan ek paketin çıkış tarihini müjdeleyen ibareler ise Windows Store üzerinden kaldırılmış vaziyette. Siege of Paris ek paketi ise adından da anlaşılabileceği üzere biz oyunculara bir Viking olarak Paris şehrine sızma ve klanların geleceğine etki etme imkanı sunacak. Oyuna yepyeni bir hikaye ve mekanlar kazandıracak olan ek paket için söylentiler doğruysa oyuncuların pek de fazla beklemelerine gerek kalmayacak. İtalya Windows Store üzerinde ortaya çıkan çıkış tarihinin doğru olup olmadığını ise önümüzdeki günler gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir