Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Yönetmeni Ubisoft’tan Ayrıldı

Assassin’s Creed Valhalla Yönetmeni Ubisoft’tan Ayrıldı

Assassin’s Creed Valhalla yönetmeni Eric Baptizat EA Motive’e katılmak üzere Ubisoft ile yolları ayırdı. Detaylar haberimizde.

Kariyerinin son 16 yılını Ubisoft ile birlikte geçiren oyun yönetmeni Eric Baptizat henüz detayları açıklanmayan bir projede yer almak için dev firmayla yollarını ayırdı. Bundan önce Assassin’s Creed Origins‘te ana tasarımcı olarak görev almış olan Baptizat, Assassin’s Creed Valhalla‘da ise oyunun yönetmeni olarak yer almış, firmayla birlikte büyük bir başarıya imza atmıştı.

Insomniac Games, Çok Oyunculu Bir Oyun Yapıyor

Motive Studios ya da EA Motive, EA Games’in Montreal’de bulunan bir oyun stüdyosunun ismi. Star Wars: Squadrons ve Star Wars: Battlefront II‘nin arkasındaki ekip olan Motive Studios bu transferiyle hangi yeni oyun için bir adım attığını henüz bilmiyoruz. Hatta Assassin’s Creed Valhalla yönetmeni Eric Baptizat’ın ayrılığı hakkında henüz ne EA Games’ten ne de Baptizat’ın kendisinden bir yorum gelmedi.

EA Games, Dead Space serisini canlandırmayı hedefliyor olabilir mi?

Söylentilere göre Eric Baptizat hamlesiyle birlikte EA Games eski serilerinden birini yeniden canlandırmayı hedefliyor olabilir. Yine söylentilere göre bu oyun muhtemelen Dead Space olacak. 2013’ten beri rafa kaldırılmış durumda bekleyen seri, yeni bir yönetmenin katılımıyla tekrar EA’in gündemine gelebilir. Önümüzdeki haftalarda olası yeni projeleri ve Eric Baptizat ile ilgili haberleri EA etkinliğinde bizzat EA’den duymamız mümkün. Oyun devinin gelecek planlarını duymak için heyecanla önümüzdeki haftaları beklemek zorundayız.

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir